Magnetisk och magnetisk mottagande media får popularitet

- Nov 25, 2019-


 

Av Cassandra Balentine

 

Magnetmedia är väl lämpade för en mängd bredformatapplikationer. Fördelarna inkluderar enkel installation, återanvändbarhet och enkel övergång.

 

 

Magnetiska / magnetiska mottagande erbjudanden

Under kategorin magnetiska medier finns det två distinkta alternativ. Först är magnetiska medier, som skrivs ut direkt medan de magnetiseras, eller trycks på och sedan magnetiseras. Det andra är magnetmottagande erbjudanden som fungerar som en del av ett övergripande magnetiskt visningssystem, där en magnetisk bas är installerad och magnetisk mottaglig grafik trycks och lagras ovanpå. Flera leverantörer erbjuder utskrivbara magnetiska eller magnetmottagande media.

 

Adams magnetprodukter MegaMAG är ett stort format magnetark som finns i 40- och 48-tumsbredd. Det finns med standard 30 mil tjocklek, eller om en lättare vikt behövs kan kunder beställa en 20 mil produkt. Det finns vanligt, med lim eller med ett tryckbart PET-laminat som kan användas med UV- och latexbläckskrivare.

 

Jim Miller, teknisk försäljning, Adams Magnetic Products, säger att produkten fungerar bra med företagets magnetmottagande MAGbond, som gör det möjligt för designers att skapa skärmar med en mått på upp till 60 tum. Han säger att det nya magnetmottagande materialet får fart på marknaden för bredformat. MAGbond finns i ett 60-tums, 10 mils ultratunt järnmaterial med ett PET-laminat som kan användas med UV- och latexbläckskrivare.

 

" Eftersom många skärmar används inomhus och det är en stor utbyteshastighet kräver marknaden ett mer ekonomiskt och effektivt magnetmottagbart utskriftsmedium," förklarar Miller. Adams Magnetic Products introducerade sin inomhus MAGbond AMAP med ett papperslaminat med hög vit punkt. "Det ger kunderna möjlighet att reagera snabbare på förändringar i marknadsföringsstrategier utan för stora kostnader som är bundna till det," fortsätter han. MAGbond AMAP-papperslaminat är kompatibelt med UV-, latex-, laser-, offset- och flexografiska skrivare.

 

Newlife Magnetics LLC erbjuder för närvarande utskrivbart magnetiskt material i bredformat upp till 48 tum i USA och planerar att utöka sina magnetmaterial upp till 60 tum breda i sin portfölj senare i år. Företaget erbjuder även magnetformat material med bredformat på upp till 60 tum. "Vi har material för en rad bläckprofiler och skrivarinställningar," säger Darrell Adams, VP / GM, Newlife Magnetics.

 

Adams konstaterar att efterfrågan på bredare, tunnare och starkare magnetmaterial har resulterat i utvecklingen av nya magnetiska underlag.

 

Rochester Magnet Co. erbjuder en arkmagnet med standardbredd på 30,5 till 42,355 tum. Längder på 50 fot kan konverteras eller anpassas för unika applikationer. Produkten är lätt tillgänglig i arkstorlekar på 8,5 × 11, 12 × 18 och 20 × 24 tum och företaget omvandlar magnetiska ark till specifikationer.

 

 

Ansökan Idéer

Andrew Carpentier, president, Rochester Magnet, kommenterar att en storlek inte passar alla när det gäller att välja det bästa magnetsubstratet eller systemet för en viss applikation. Många leverantörer är redo och villiga att hjälpa PSP att välja det bästa alternativet för ett jobb baserat på specifikationer och livslängd.

 

" Det finns två grundläggande applikationer för bredformat magnetiska underlag," rekommenderar Adams. Stor magnetisk grafik blir allt populärare med varumärkesreklam. Den tunnare och starkare magneten och magnetmottagande bredformat utskriftsmedia möjliggör snabba och enkla förändringar för stora grafik i butiken.

 

I de flesta fall kan anställda i butiken ändra denna grafik med minimal utbildning och ansträngning. ”Det magnetmottagande väggsystemet gör att flera lager av grafik kan staplas ovanpå varandra och ordnas i olika positioner för att snabbt ändra meddelandet eller delar av meddelandet. Den lätthet som dessa magnetmottagande material kan ändras och / eller ordnas om gör det möjligt att ändra hela budskapet eller stämningen i ett rymd, rum eller avdelning med lite tid och ansträngning, säger Adams.

 

Han noterar att den andra grundläggande applikationen maximerar användningen av den senaste och senaste trycktekniken. "Bredformat digitala platta skrivare kan nu skriva ut upp till tio meter breda underlag och klippa automatiskt mindre grafik som är digitalt utformad för att få den mest ekonomiska användningen av magnetsubstratet som skrivs ut," förklarar han.

 

En utskriftsleverantör kan lägga två 48- eller 60-tums breda ark sida efter storlek och maximera utskriftshastigheten, grafisk layout och materialanvändning för att producera högvolym av små eller medelstora bilder snabbare och mer ekonomiskt. "Snabb till marknad och lägre kostnader har resulterat i dessa framsteg i skrivare och magnetiska underlag," tillägger Adams.

 

De Leon föreslår att reklammagneter alltid har varit en standardapplikation, men nyligen har magnetiska bilskyltar blivit populära eftersom de är mobilreklam och kan enkelt bytas ut för att ge olika meddelanden för olika branschvertikaler.

 

" En annan växande applikation involverar stora väggmålningar och reklamtavla-annonsering där enkel installation och få sömmar önskas," säger De Leon. "I alla dessa applikationer möjliggör förmågan att skriva ut direkt på magnetiska material samtidigt som du använder en bredformatskrivare i full bredd en effektiv användning av båda," tillägger han.

 

Miller föreslår att magnetiska och magnetmottagande material oftast används för grafik i butiken i detaljhandelsmiljöer och för menykort, kontrolldiagram, museumsskärmar och utbildningsskärmar i skolor eller andra platser.

 

Cirigliano säger att de största magnetiska materialen som kommer in på marknaden idag ofta används för detaljhandelskärmar, POP eller annan storformatgrafik. "Utskrivbar magnetik har alltid erbjudit möjligheten till utbytbar vägggrafik och skärmar, men bredare material möjliggör större grafik med en enda magnetbit, vilket är ett attraktivt alternativ eftersom det förenklar installationen och misstagssäker installationen," förklarar han.

 

Magnetiska trender

Magnetiska underlag ger en enkel, billig och elegant lösning för att ersätta skyltar vid vanliga frekvenser.

 

Carpentier har upplevt många banbrytande idéer från skyltindustrin. ”Möjligheter finns i andra personliga tjänstebranscher som frisörsalonger, spa, hantverksbutiker och detaljhandelsplatser med specialerbjudanden.

 

De Leon citerar de senaste trenderna där företag utnyttjar direkt utskrivbara magnetiska medier för att producera produkter för typiska marknadsföringsmagneter med mer effektivitet. Eftersom grafiken manipuleras enklare och bredformatskrivaren är tillgänglig, skapar samma företag också nya applikationer som fullständiga wallcoverings för butiker, gallerior och andra dekor- och reklamändamål som ser bra ut och är enkla att installera, ”tillägger han.

 

" Superwide skyltar är enorma just nu", säger Cirigliano. "Flexibelt magnetiskt material ger en återförsäljare möjlighet att montera utbytbar skyltning i kreativa, icke-traditionella utrymmen - på böjda ytor, tak, utomhus och så vidare - förutom väggar, menykort och andra traditionella platta ytor."

 

Gertz påpekar att användningen av magnetmottagande lösningar på väggar och skyltar är en trend som ökar alternativen för magnetiska tecken och grafik. ”Vi har haft vår version, FlexIRON, sedan mitten av 90-talet, men nyligen använder fler skylt- och detaljhandelsgrafikprodukter denna kombination av magnetisk mottaglig och magnetisk ark. Eftersom utvecklingen av magnetiskt mottagande har gått mot tunnare och lättare material kan primära grafiska bilder skrivas ut på mottagligt material och magneten kan vara basen, ”erbjuder han.

 

Digital utskrift gör det möjligt för skrivare att utveckla grafik i bredformat som skrivs ut på flera ark, paneler eller sektioner. ”Stora väggmålningar kan skrivas ut på material som hoppar över kanterna utan att klippas eller trimmas,” säger Adams. "Digital utskriftsmöjligheter för bredformat begränsas bara av det tryckta underlaget som används och den grafiska formgivarens fantasi," tillägger han.

 

Halkyard förutspår digitala väggbeklädnader som nästa stora marknad för tryckta medier. ”Hewlett-Packard, som vi har arbetat med på flera digitala wallcovering-kampanjer, säger marknadsmöjligheten för digitala wallcoverings är 37 miljarder kvadratmeter. Trenden är nu transformation, ”delar han.

 

Kreativa lösningar

Även om möjligheterna i magnetiska och magnetmottagande medier är tydliga, kommer möjligheterna att leva upp när skickliga tryckleverantörer använder tekniken som en del av deras vardagliga underlagsrepertoar. Aion Solutions, baserat i Merrillville, IN, är en ledande leverantör av produkter och tjänster för miljömärkning genom implementering av anpassade väggmålningar och grafik, skärmar och specialskyltar.

 

För grafiska förändringar har leverantören utvecklat ett utbildningspaket som gör det möjligt för skolorna att använda skrivbordsbläckstråleskrivare för att skriva ut grafik på förpackade klippark, eller att arbeta med Aion för att skriva ut dem och skicka dem till skolan. ”De allra flesta väljer att skriva ut sina egna ark eftersom det ger dem flexibilitet att experimentera. Vi lagerför de klippta lakan som är förpackade, lägger Delahunty till.

 

Magnetiska sätt

Alternativ för magnetiska medier, oavsett om det är magnetiskt eller magnetiskt mottagligt, fortsätter att få acceptans i brett format. Adams föreslår att den genomsnittliga personen kan bli förvånad över att få veta att många av grafiken i butiker, köpcentra, konferenscenter, flygplatser och utomhus är tryckta på magnetiska eller magnetmottagande material. Används för allt från visitkort till vägggrafik, är möjligheterna oändliga.