Magnetic blackboard - en bra hjälpen för barn

- Aug 16, 2018-

Först när vi dekorerade vi bara över hur mycket utrymme vi skulle lämna för barn att leka. Först när en vänlig påminnelse från en vän plötsligt började på mig att det äldsta barnet hade nått sin ålder när han var redo att gå till grundskolan. Som förälder bör han börja lära sig tillsammans med honom. Därför började jag välja en magnetisk svarta tavla på internet baserat på mina vänners förslag. Det som imponerade mig mest var att den här kreativa lilla svarta tavlan skulle kunna fästas direkt på väggen utan att ta upp det ursprungligen begränsade utrymmet. Efter flera dagars noggrann shopping valde jag slutligen produkten "NEWLIFE" som kan anpassas fritt enligt väggens storlek.


image.png


Efter flera dagar av väntan kommer den magnetiska svarta tavlan slutligen fram. Att öppna paketet överraskade mig eftersom det kreativa tavlan inte luktade av obehag, vilket gjorde ett mycket bra första intryck på mig. Installationen är också mycket enkel. Det tog min man och jag ungefär en timme att slutföra installationen av denna magnetiska svarta tavlan, som var väldigt fast och effekten var utmärkt.


Slutligen kom dagen för det nya hemmet, barnen kom in i huset på den magnetiska svarta tavlan mycket intresserad, bredvid svarta tavlan, hela dagen i spel av sin egen "passion", för mig är det här en riktig oro, känner magnetisk svarta tavlan spelar nästan rollen som "barnflicka" mitt hus, jag behöver inte följa honom hela tiden som hemma innan jag kör runt i huset. Naturligtvis behöver jag inte oroa mig för dammsskador på barn, för kritan på magnetskylten är speciell och kommer inte att släppa damm. Torka av det med en våt handduk. Eftersom tavlan är magnetisk kan barnet också fästa magnetiska ornament till det, vilket gör hans målningar mer levande.