Magnetic blackboard, hemundervisning bra hjälpar

- Aug 02, 2018-

Som hemmafru kan jag undervisa mitt barn lite kunskap i detta skede. Så jag bestämde mig för att inrätta en särskild "familjeutbildningskurs" hemma för att odla sitt intresse av att lära från och med nu. När det gäller undervisning är det viktigaste att ha svarta tavlan. Jag tycker inte om att barn lär sig på iPad eller datorskärm hela dagen. Genom en väns introduktion bestämde jag mig för att köpa en magnetisk tavla som kan spara utrymme.


image.png


Sök på nätet, kolla relevant information, bestäm storleken hos säljaren, beställ en beställning, men några dagar tänkte jag på den magnetiska svarta tavlan som skickades. Barnet sprang upp till mig och frågade mig nyfiken vad jag var. Jag sa till honom att det var en undervisnings tavla. Öppna den yttre förpackningen, rör materialet i denna barns svarta tavla, låt mig känna mig väldigt lättad, det finns ingen lukt, den goda kvaliteten syns av det blotta ögat. Installationen var också mycket bekväm. Jag tog några enkla steg ensam, och det tog mig ungefär en och en halv timme att installera barnens tavla, och det var väldigt starkt.


Efter installationen av natten satt jag och barnen framför svarta tavlan "undervisning" började min föreläsning, jag kan skriva enkla siffror med krita på ovanstående lärde honom att räkna men kan vara genom att skriva en enkel design för att lära honom lite litet sunt förnuft, kan också hålla på sig bokstäverna eller alla former av formdesign av kylsklistermärkear på rekreation, förutom klasstiden, tycker barn också om den magnetiska svarta tavlan som ritats ovan, i ovanstående flyger hans kraftfulla och obestridda stämningsstil idéer.


Det är självklart inte bara ett "undervisningsbräde", men du kan använda det som ett magnetiskt fäste. Eftersom det är magnetiskt karaktäristiskt, kan sticka designen av några få den design som köper en sak att absorbera ovanför brädet, sätta på några lättare varor igen, spelat rollen som köper en sak, inte bara, låter hela magnetplåten bli mer stereo levande, lagt till några minuter estetisk känsla.


Tack vare denna magnetiska svarta tavlan, låt mig och barnen hitta en del av vårt eget inlärningsutrymme hemma.