Magnetic blackboard pasta, heminredning butik dekoration är alltid lämplig

- Sep 12, 2018-

I många litterära och konstnärliga scener kommer vi att se figuren av kreativ svarta tavlan. Kan vara en vertikal ram på tavlan, skrivet dagens hetlista, heta rekommendera alla slags bra saker; Kanske är det en konstnärlig tavlanvägg som kan spela in historien om rymden genom temperaturen på pennspetsen, som är full av värdens minne och skönheten som han vill dela.


Den magnetiska svarta tavlan "NEWLIFE" är en kombination av nya material och traditionella. Magnetisk tavla material installation är mycket enkel, dubbla lager collage struktur, magnetisk adsorption, lätt att byta, inget lim och spik, kommer inte att skada den ursprungliga väggstrukturen, också lätt att ersätta. Den magnetiska kreativa svarta tavlan ANVÄNDER Skyddspennan för miljöskydd, producerar inte damm, minskar också den rena bördan och är ofarlig för människokroppen. Tanken är att din kroppshälsa stryks.


image.png


Kreativ tavlan applikation i hem och butik dekoration är mycket färgstarkt. Utsmyckning tavlan vägg på veranda plats är bra med memorandum, behöver inte oroa sig för att lämna vilken sak när gå ut längre, Kreativa svarta klistermärken är installerade på matsalens bakgrundsväggar, som kan läggas till med lagringsenheter som partitioner. Dessutom kan penseln användas för att doodla fritt, och den vackra bakgrundsdekorationen gör matsalen roligare. Den fria klipparten av magnetiska svarta tavlan materialet kan installeras i vardagsrummet eller barnrummet väggen som anpassar sig till barnhöjdspinnar, låt barnet kunna uppfylla viljan att doodling när som helst, behöver inte oroa sig för inhemska möbler att vara doodled igen.


I en liten butik kan du inte bara sälja varor, du kan också sälja känslor. Är inredningen för spartansk? Oroa dig inte, en tavla vägg kan omedelbart antända charmen av rymden. Alla slags design kan förekomma i någon sidovägg, designen av tråkig, lägga till förändring, svartvitt samlokalisering, klassisk och mode, några små affärsinnehavare, skriva favoritmotto, dra korta slag och till och med ge några borsta gäster att lämna ett meddelande till affären, en liten vägg blir ett charmigt interaktivt utrymme.