Magnetic blackboard, det nya valet av väggdekoration

- Jun 22, 2018-

De flesta människor målar sina väggar vitt eller lägger på kakskärmsbakgrund. Sådana väggar ser ganska gammaldags ut. Kan också installera en magnetisk svarta tavla för att hålla fast, bli klädd på det nya valet av meta! Med hjälp av magnetiska svarta klistermärken istället för tapeter kan du fästa DIY-graffiti på tavlan-väggen för att tillfredsställa skrivandet av fri personlighet och öka det praktiska området. Fri att byta, lätt att ladda och lossa, lämplig för olika dekorationsstilar.


image.png


Svart är mörkt, vitt är rent. Båda är extrema och magnetisk svartboardfilm i valfri färg kommer säkert inte att vara så enkel. När svartvitt interweave, en annan typ av mild och tyst färg - grå. Magnetisk gråbräda är förekomsten av en så mild och elegant, ge ditt hushåll en harmonisk stabil tonal, utnyttja kvaliteten på mycket lugn, motstridighet i människans person.


Magnetisk svarta tavlan och vanlig svart tavla är annorlunda, inte bara den allmänna funktionen av tavlanskrivning, och samverkar med torr användning av miljöskydd, kan avsevärt förbättra säkerhets- och miljöskydd, förhindra dammbildning. Det kan också vara förtjust i sig själv, till anpassad storlek, form, storlek kan vara godtyckligt inställd, inte nödvändigtvis artig av kvadrat, rektangel, kan också vara typ av tavlan på tavlan. Designen med olika linjer och klara kanter ger dig mer frihet att ge full uppspelning och skapa ditt eget individuella kreativa utrymme, så enkelt!


Magnetisk tavla är expansivare än väggpapper och vägg eftersom den har magnetisk adsorption. Snygg användning stiger, kan ha prydnadsfunktion redan, kan också öka den praktiska som får, döda två fåglar med en sten. Den kan användas i kombination med olika magnetiska förvaringshylsor, den mjuka magnetiska adsorptionskapaciteten är måttlig, det är inte lätt att generera för stark adsorption vilket leder till skada. Skriv och rita, besmear sticka, kommer intressant kort, magnetdekorationer användning, ensidig personliga magnetiska väggen behövde några minuter att födas, bli av med tung och komplicerad arbetsförfarande, börjar sig enkelt kunna slutföra.


Tveka inte, huset är så dyrt, magnetiska tavla klistermärken, är ditt nya val av väggdekoration.