Magnetiska blackboard wall, skapa kreativa utrymme

- Jul 25, 2018-

Barnets fantasi är alltid oändliga, en tegelvägg avbryter sitt kreativa tänkande. Kanske inte. Under 2000-talet, kommer att många föräldrar ägna mer uppmärksamhet åt andlig kommunikation i barnens utbildning, hoppas kunna skapa en fri och öppen livsrum för sina barn. I skolan, har utrymme för oinskränkt, också kan vara hemma! Magnetisk vägg, en praktisk kreativa och miljövänlig produkt verkar vara särskilt utformade för barn.

image.png


För att möta behoven hos kunder, magnetiska blackboard väggen kommer inte att göras allmänt känt, kanske i hörnet av rummet, kanske i slutet av korridoren, kanske i hörnet av en plats, även om lågmälda, inte kommer det att täcka dess ljus.


När det gäller dekoration på den vita väggen är det också en fet arbete, som kommer att vara rädd för att påverka skönheten i den vita väggen efter det är gjort. Men säga många fakta oss att den vita väggen och magnetiska tavlan inte kommer att kränkas. General white är den huvudsakliga tonen i hela huset, det blandas med den lågmälda grå som intersperses bland dem, harmonisk ger en ren och duniga rymdmiljön, kan säga magnetiska ditty aska ombord är det val som bor i 100 bygga.

image.png

Regelbunden form av blackboard pasta, för vanliga utrymme att injicera Fantastiskt rytm, färgglada magnetiska dekoration pasta, är magnetiska blackboard lägga till olika vitalitet. Alla sorters studsande färg sprids på väggen i detta lilla område barn blackboard, har inte glamour, så tavlan som har kraft anbringas liknar livliga härliga barn, mycket har liv.


Magnetiska grå styrelse, lågmälda detaljer, inte förlorar originalitet, överflöd magnetiska stick är strödda på måfå har skicka, bygga en mycket långsam utrymme att ge barnet någon spela. I själva verket denna magnetiska tavlan är full av barns roligt, barn vill också denna gåva. Förhoppningen är att detta barn blackboard vägg kan åtfölja barnet att växa upp väl och bättre stimulera barnets fantasi, som inte är bara en önskan hos föräldrarna, men också den ursprungliga avsikten med designern.