Magnetisk svart vägg, visa din kraft

- Sep 02, 2019-

Hur spelar företagets tavla upp till den nya höjden? För det allmänna företaget är kontorsskärmen bara en enkel dekoration, försöker inte lysa utan klarar ledarskapet. För företag som bedriver nya saker kan magnetisk tavla vägg ge olika upplevelser och skapa olika företagskulturatmosfär. Guangdong Dr. Le utbildningsutrustning co., LTD., Som har en hög acceptans av nya saker, installerade nyligen en magnetisk skrivtavla på kontoret som en utställningstavla för att uppleva kul med magnetiska väggar. Genom kreativ bearbetning av anställda kommer företagets interna kultur att integreras i företagets tavlavägg. Om du har makt, visa det.


image


Magnetisk tavla kan, som namnet antyder, skrivas när som helst. Ytan är täckt med en slät skrivbeläggning för att säkerställa smidig skrivning och fullständig skrivning. Oavsett om det är att göra en arbetsrapport eller en tavlaväggstidning, kan det enkelt göras. Blackboard-partner hur kan det dammfria krita med lite färg? Färgglada färger, mer lysande på den magnetiska tavlan vägg, hjälper anställda DIY byggande av företaget "webbkändis" klockningspunkt, locka fler anställda att delta automatiskt, inte delta i företaget "gruppkonstruktion", anställda kan också förenas som en. Den tankeväckande kritakonstruktionen har inte bara skyddet för pennhållaren utan antar också vattenlöslig formel för att minska dammföroreningar inomhus och ta hand om anställdas hälsa.


Enterprise tavlan vägg måste ändras regelbundet tema, kan skrivlager färg ändras efter behov, behöver bara omanpassa ytskiktet, utbyte bekvämt, med en magnetisk botten mer hållbar. Adsorption med dubbelskikt, enkel installationsprocess, inget behov av arbete, två små flickor kan göra.


Magnetteknologi används mer och mer allmänt, magnetisk tavla vägg kommer in i fler och fler företag, hjälper dem bättre och snabbare visa sin företagskultur. Har den faktiska styrkan att vill visa att det kommer ut ur kursen, magnetiska tavlan vägg, prova det!