Magnetisk tavla

- Dec 28, 2018-

Barnet är verkligen en kombination av djävul och ängel, oskyldig men ung och okunnig, vilket ger mig huvudvärk: husets väggar är målade av barnet som en snygg katt.


Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt barn. Han är fortfarande så ung. Ritning med en penna är hans sätt att uttrycka sig fritt, men han förstår inte skadorna på möblernas skönhet.


image


Efter mycket mammas erfarenhet kom jag i kontakt med magnetisk väggfilm. Efter några överväganden bestämde jag mig för att försöka och köpte en bit magnetisk kritstav.


Efter att ha fått det, kan jag inte vänta med att sätta den magnetiska statiska gråskivan installerad, inte några ansträngningar, den var färdig, installationens svårighet än förväntat att vara liten men också mycket bekväm och snabb.


För att inte tala om barnen, även mig själv, när jag såg den här fräschen, kunde jag inte hjälpa men hämtar borsten och började använda magi för att rita en pinnmålning. Även om målaren inte var så bra, tyckte jag om processen och skriftligheten var mycket bra. Det fick folk att känna att det var ett nöje att skriva och rita på väggen. Torka inte heller lämna ett märke, vill byta till att byta ord, kan inse när som helst någonstans.


image


Se barnet så som den här magnetiska kritversionen, användningen av dammfri krita kommer inte att påverka barnets hälsa, miljöskydd och giftfria material, jag känner mig också trygg med användningen.