Magnetisk tavla vägg

- Jan 28, 2019-

Jag snubblade på den magnetiska tavlan väggen, en lite ny produkt av teknik och estetik som jag ville ta med hem. Förpackningen är stram och tapeten levereras i rullar och trummor. Detta har fördelen att det inte kommer bli några rynkor efter inlägget. Denna förpackning är perfekt.


Jag hade hört några grundläggande problem på nätet, förstår att passa oss väldigt mycket, faktiskt magnetiska tavlan bor i att dekorera idiocy, som den person som själv börjar igen, köpa kom tillbaka själv montera inte svårt, 32 ansträngningar kan göras. Och kan fortfarande göra modellering av tavlan vägg, inte enfaldig fyrkantig grundare, kan fortfarande göra hut modell, söt känsla exploderar.


image


Efter att den magnetiska basen är installerad är väggfilmen ansluten. Åtgärden märker lite, kommer inte att producera bubbla, efter att ha klibbat sig bra, metopen är väldigt jämn, ser väldigt bekväm ut, svartaktig grön skyddar synen, återställer gamla vägar som sammansatt, kommer inte heller att se ut plötsligt i hela rymden.


image

När du är klar med det grundläggande arbetet kan du skriva och dra på den här magnetiska tavlan. Du kan också använda små magneter och kylsklister.