Magnetisk tavla vägg, utveckla de nya funktionerna på väggen

- Apr 16, 2018-

Väggar har olika funktioner vid olika tillfällen. Det kan vara en bärande vägg, det kan vara en vägg för att motstå vind och regn, eller det kan vara en vägg full av uppskattning. Nyckeln är hur vi använder väggen. Magnetic blackboard-vägg, utvecklingen av en rad nya funktioner.


Magnetic blackboard vägg, som namnet antyder, först har funktionen av tavlan, dess yta är ett lager av skrivfilm, kan matcha den magnetiska bra hemmet vattenlösliga skrivborsten, uppnå syftet med dammtät skrivning. För att uppnå den bästa effekten och erfarenheten av att skriva, magnetisk magnetisk tavla bra hemmavägg genom att använda hartset från Japan PP membran, skrubba den här typen av dumt ansikte svarta tavlan för att använda mycket flytande, ljust och enkelt. Magnetism är det fasta sättet på svarta tavlan. Till skillnad från den traditionella tavlan, är magnetisk svarta tavlan genom magnet adsorptionsfunktionen för att uppnå effekten av fast, därför inte skummande, kan perfekt adsorption under de fem årens tid, upprätthålla smidig stavform.


image.png


Samtidigt är det undre skiktet på den magnetiska tavlan en ren naturgummi magnetisk botten med magnetiska egenskaper. Förutom att kunna använda högdensitets järngummi lager som skrivbräda, kan det också absorbera den magnetiska bärramen och ha lagerkapaciteten. Denna magnetiska bärbärande funktion öppnar en annan funktion av väggdekorationen. Den magnetiska bärramen av magnetiskt bra hus är modernt och vackert, kan vara ordentligt fastsatt vid den magnetiska väggen, den kan placera grön plantering och andra dekorationer, för att lägga till liv till livet. Det kan också användas som en magnetisk fotovägg, med alla typer av inbundna konstbilder redan omoderna, och folk föredrar nu en bildvägg med livsandning. Denna typ av magnetiskt mjukt tavlor med magnetiska bra hus magnetiska bildram, kan människor uppdateras till fotoväggen när som helst, låt livet vara fullt av familjvård och kärlek.


image.png


Magnetic blackboard-vägg, utvecklade en mängd nya väggfunktioner. Det finns ingen brist på roligt i livet. Det är i ögonen vi hittar. Den DIY magnetiska skrivväggen kan inte bara uppfylla kontorsbehovet, men kan också ge en mängd roliga till vårt liv, gå snabbt och se att din vägg har nya funktioner!