magnetiska barn tavlan, tidig utbildning små magiska vapen

- Sep 03, 2018-

Magnetisk målning är ett sätt för barn att uttrycka sina inre tankar utåt med ett slags andligt språk. Genom målning kan vuxna ha en subtil förståelse för barns inre tankar och utöva barns förmåga att skriva och rita, vilket också har en stimulanseffekt för barnens tillväxt. Men uppmuntra ett barn att rita och skriva skapande, vill också ha lämplig plats och sätt, haft en magnetisk barntavl, det är det lilla magiska vapnet som realiserar tidig utbildning.


Familj tavlan väggar kan användas som ett magiskt vapen för att främja barns lärande förmåga. Först, låt barnet utveckla en god vana, skapa en fast doodlejord, få honom att använda det regelbundet, vanaktens kraft spelar en roll i barnets tillväxt till viss del. Barnens svarta tavlan kan användas för barn att sätta läshörnan och skriva graffitiområdet, men kan också visa barnens lilla verk för att öka den varma hemmet.


Rull-up magnetbordet NEWLIFE är enkelt och kan användas som vardagsrums och graffitiens bakgrundsbild samtidigt. Det förändras med stämningen och ger en rad olika förändringar.


image.png


Inte bara i vardagsrummet väggbräde uppsättning familjen, i barnets rum, kan också dekorera, sätta en mjuk magnetisk svarta tavlan, grå svarta tavlan anpassade, även utan de vita väggarna i stort område, kan också fästas på barnrummet eller garderobsdörren efter dörren, spara ett utrymme, lära barn att läsa för att räkna, låt ögonen se varje dag, påverkas av långsiktig miljö atmosfär, att odla barn älskar att dra intresset, förbättra sin estetiska känsla av beröring.


image.png


Den grå magnetiska svarta tavlan kan anpassas utan påverkan av väggens höjd och form. Den kan fästas på väggen eller andra utrymmen enligt den faktiska situationen. Formen och storleken kan skäras ut. Barnens blackboard-form kan klippas, liten husform, stjärnform, sexkant ... Älska hur allt följer dig, låt det bli den kreativa utsmyckning av hemmet, håll den på skivor, gamla möbler, kan fortfarande få den effekt som renoveras möbler, har individuella karaktärer och färska.


Magnetiska barns svarta tavlan, tidiga utbildning små magiska vapen, för att odla barns intresse från barndomen.