Magnetiska barnens blackboard, dina krav, mitt yrke

- May 09, 2018-

Om du är en mor, sönder ditt barns fantasi. Så kan NEWLIFES magnetiska barnens blackboard hjälpa dig. Barn mjuk blackboard materiell produktion använder återvinningsbar fiber, med stränga miljökrav, ingen bensen, ingen formaldehyd. Effektiva magnetiska absorption avståndet är mycket små, som har ingen negativ effekt på människokroppen och utrustning. Magnetiska barnens blackboard, miljöskydd, hälsa, grön.


image.png


Om du är lärare, gör krita damm och skriver ofta du känner sig maktlösa. Så NEWLIFE magnetiska kan undervisning styrelsen hjälpa dig. På baksidan av den magnetiska kreativa blackboarden, är 3 M magnetiska lim användes för att garantera magnetiska tavlan och väggen adsorption kapacitet. I mitten av hög densitet järn lagret, se till att ytan och den magnetiska basen av uthållighet adsorption, inte bubblar. Framsidan är speciellt behandlade med harts film att säkerställa flyt i skrivande stund. Använd vattenlöslig krita för att undvika damm inandning. Magnetiska undervisning blackboard, friskare och mer hållbara.


Om du är en office personal, kommer du ofta vara uttråkad av ditt dagliga arbete och intetsägande vita väggarna i ditt hem. Så kan NEWLIFES magnetiska kreativa blackboard hjälpa dig. NEWLIFE antar digitala skärteknik, som kan användas för godtyckliga skärning av magnetiska kreativa tavlan, som kan tillämpas på väggarna i dina olika storlekar. Installationen är en enkel process i fyra steg. Sätta en magnetisk kreativa svart tavla i köket, krafsa ner några läckra recept och skäm bort dig själv och din familjs smaklökar på helgen. Sätta en magnetisk kreativa blackboard på vita väggen i vardagsrummet, med en magnetisk bildram och en magnetisk hylla, sätta några små saker på väggen.


image.png