Magnetic color dry wipe film, fyller livet med lite överflöd

- Aug 20, 2018-

Oförändrat och vanligt liv, springa för liv och arbete, går ut tidigt och kommer tillbaka sent varje dag, bor i ett litet hus, verkar världen ha förlorat färg på ett ögonblick. Till ett magnetiskt färgskrivbord, till metortransformation, dagar är inte längre bara monotont matt, svart och vitt, inte ljust som är mörkt.

Traditionella skrivbord, de flesta är svarta med vit tonal, livet i modern urbanite har högre nivå eftersträvan i livet, enfaldig färg möts igen hur är livet efterfrågan som vi förändras igen?

image.png


Jag gillar svart och jag älskar också vit. När de två är sammanflätade kommer en annan mystisk och helig färg ut, vilket gör det magnetiska gråbrädet, svag industriell vind och ger en liten övergång. Grå magnetisk svarta tavlan kan också ge en person miljön atmosfären av en tyst nederbörd, inte för plötslig, avslöja betyg igen. Magnetisk askbräda, även om det är spridt hela rymdsväggen, kommer inte att överdriva, ljus tonal, skriva en liten dikta ovanför, låt litteratur och konst tränga in i livet; Gör ett tydligt memo för att påminna dig om den viktiga och glömda listalistan. Ange en liten kalender för att hålla ditt liv organiserat. En känslig skiss ger en livfullhet mot väggen. Den släta borstningen och rena skrivarupplevelsen är också i linje med miljöskyddskonceptet för den nya eran hemma, och mer lämplig för människor som bedriver kvalitetsliv. När du bor ensam, låt den visa dig skönheten i livet och spela in den.


Det är inte bara den lågmälda, svarta grå magnetiska svarta tavlan, vill visa färgen på det enskilda tecknet mer, har fortfarande en magnetisk gul tavla, en ljus norr Europa-vind, intensiv färgkollision, höja livets färg. Den magnetiska gula tavlan är som ett starkt ljus i det vanliga livet och går in i ditt tråkiga och lata liv och ger dig några förändringar från det förflutna.


Magnetisk färgskrivbord ger en liten överraskning i livet. Det kan inse kreativt skrivande, tredimensionell dekoration och personlig anpassning. Kan klä upp hushållsmiljö enligt sig själv är förtjust i, det är den lilla lyckan i livet.