Magnetisk färg vått borttagna ark

- Jan 25, 2019-

När livslängden är obetydlig, är livets tryck i högt tryck, upprätthåller vardagslös förändring, går till jobbet för att gå av arbetet, skynda på att bli dödlig. Efter att ha kommit från jobbet ett jobbigt jobb, återvända hem, vill få varma viloläge, vara sämre att dekorera hemmet sött och bekvämt, längtan som skriver sig nytt år på inhemsk tavlan och planera, ställ ett litet mål, slåss för Det.


image


I mitt eget rum satte jag upp ett magnetiskt tvågelagat vått, raderbart ark på väggen. Det är väldigt enkelt att posta det. Jag installerar väggen själv. Byggd med en hand och en fot, den är stabil och pålitlig, och hållbarheten på det här magnetiska färgutsläppta arket faller inte av i mer än 5 år. Varje gång jag ser flaggan som sitter på familjens tavla, kan den påminna mig om att vara i det vanliga spåret, på ett ordnat sätt i takt med den fulla kraften.


Färgen på det magnetiska vått borttagna arket är mer och mer diversifierat, inte bara drab svart och vitt, aska, rosa, gul, grön ... Bold användning färgdräkter väldigt mycket nu människor diversiform efterfrågan och ändringsrik individuell karaktär strävan, alla kan ha färg som tillhör sig själv. Denna magnetiska malakitblå tavlan färg är relativt sällsynt i vanliga tider, men jag gillade den vid en blick. Med den här magnetiska dubbelskiktet tavlan kan inte bara dekoreras, praktiken är också mycket stark. Det är verkligen bekvämt att skriva på och städa bort utan några märken. Ibland gör en aritmetik på den, rita en liten illustration, men har inte heller en smak. Det kan också hjälpa till att rädda utrymmet.