Magnetisk färgad tavla väggbeklädnad

- Jun 06, 2019-

Hemmet är ett ställe som människor stannar längre, lägger en färgad magnetisk tavla väggbeklädnad på din vägg är en bra lösning gör ditt hem ljusare, lägg till några roliga i ditt liv. NEWLIFEs färgstarka magnetiska kritfilm hjälper dig att skapa en magnetisk tapeter i ditt vardagsrum.


image


Dina familjer och vänner kan lämna meddelanden, rita bilder och skriva ord av uppmuntran på den magnetiska tavlanväggen. Du kan också använda din lilla kreativitet för att lägga in dina foton på den och vända väggarna till en vacker bakgrund för ditt vardagsrum. Om du bor ensam kan du göra en livsplan med den här våta raderade magnetiska tapeten. Den ljusa färgen på den färgstarka magnetiska tavlan kan ge dig gott humör och fysisk vitalitet, precis som det varma ljuset på vintern, uppmuntra dig att fortsätta framåt.


Magnetisk kritväggbeklädnad ANVÄNDER Flexibelt stålmaterial med hög densitet, vilket är magnetiskt och slitstarkt. Magnetisk kritvägg med magnetisk adsorptionsfunktion, det kan hjälpa dig att enkelt posta magnetiska produkter på den, till exempel magnetisk hyllplan, kan magnethylsan ta 1-2 kg vikt. En dag om du har en ny hobby kan de magnetiska produkterna ersättas eller avlägsnas godtyckligt, och det skadar inte väggen. Magnetic blackboard-vägg, ljusa livets färg, få dig att möta det bättre livet.