Magnetiska skärmar

- Nov 21, 2019-

Av Olivia CahoonSnap-kontakter eller magneter används för att bygga upp pop-up-bannerstativ. Magneter möjliggör enkel installation, erbjuder hållbarhet och fäster utskriften på ramen. Dessa skärmar används i konferenser, utställningar, mässor och till och med detaljhandel. Här tillhandahåller vi information om tillgängliga magnetiska pop-up-bannerstativ.


Pop up-banderoller

Birttani Display Inc. släppte Surgir Magnetic Pop Up Display i oktober 2012. Den finns i platt eller krökt konfiguration och har en grafisk storlek på minst 89,17 tum och högst 145,09 × 89,17 tum. Det kräver en person för installation och inkluderar magnetkontakter och plastfästelement för extra håll. Ramen är aluminium med två avtagbara fötter för extra stöd. Surgir innehåller en kardborrband för grafisk infästning och en mjuk vagnväska. Kardborrbandet sys på tygmedia och fästs på ramens kardborrband. Enligt företaget varierar skärmen från $ 165 till $ 531.


Expolinc Magnet Frame släpptes 2015 är kompatibel med alla media som är böjliga med viss styvhet. Den har en minsta dimension på 15 × 63 tum och högst 24 × 70 tum - som väger mellan åtta och 12 kilo. Det är tillgängligt till ett startpris på $ 165. Expolinc erbjuder också Pop Up Magnetic - en magnetisk display som gör det möjligt för användare att kombinera strukturer och bygga anpassade miljöer. Displayen erbjuds i raka och böjda strukturer med en maximal storlek på 137 × 87,5 tum. Alla delar av skärmen är monterade utan verktyg och varje struktur står för sig själv.


MT Displays LLC erbjuder Pop-Up med magnet - en standarddisplay för stora grafiska skärmar. Den har en maximal storlek på 3 × 6 fot och en minsta dimension på 2 × 2 fot. Modellen 3 × 4 fot väger 55,80 pund och transporteras med en roto-formad plastbärväska, även om en väska med hård fodral är valfri. Belysning för displayen är tillgänglig på begäran. Magnetlistor och knappar finns på pop-up-ramarna i aluminium. Räknemagneter appliceras på baksidan av den stela affischstödet för att slutföra displayen.


North America Display Corporation serpentine Wave Tube Display har två aluminiumböjda tiofotiga ramar, 42 magnetiska kanalstänger, tio grafiska paneler, fyra 150 watt halogenljus och två ovala fraktfodral / räknare med hjul och grafiska omslag. Paketet har en dimension på 240 × 90 tum och väger 160 pund. Enligt företaget finns Serpentine Wave Tube Display till ett grossistpris på $ 1 999.


Orbus Exhibit & Display Group släppte Xclaim Fabric Pop Up-systemet i januari 2015. Det inkluderar en mängd olika storlekar från en fem fot stor fyrkantig bordsskiva till 20 × 8 fot inline bakväggar. Den lätta magnetiska hopfällbara ramen är idealisk för snabb installation och förpackning. Xclaim är kompatibel med silikonkanttyg fäst vid nav på ramen och väger upp till 17 kilo. Grafik kan bifogas i olika konfigurationer.


Tex Visions släppte den bärbara skärmen Pop Up Magnet Curved 2015. Den har en maximal storlek på 10,9 × 7,3 fot och en minsta storlek på 9,4 × 7,3 fot. Displayen är kompatibel med lättviktigt PVC-ark. Aluminiumsramen fälls ut och ansluts med magneter. Förmonterade magnetlister fästs vid ramen för enkel installation. LED- eller halogenlampor i svart eller grått kan läggas till. Den 9,4 × 7,3 fot stora skärmen väger 12 pund till ett grossistpris på 690,71 $.


Sammansatt med Lätt

Pop up-magnetiska bannerskärmar möjliggör snabb montering. Dessa skärmar finns i raka och böjda mönster och erbjuder funktionalitet och variation. Med hjälp av magneter kan användare montera pop-up-bannerskärmar utan användning av verktyg.