Magnetisk DIY tillbehörsvägg

- May 12, 2018-

Förra månaden skapade NEWLIFE en magnetisk DIY-tillbehörsvägg för CITIC-banken.


image.png


Enligt kravet från CITIC-banken för den anpassade gjorda en magnetisk gråvägg med ett annat tema för tjänsteutvärdering, inser också funktionen av raderbar skrivning, bekvämt omedelbar registrering av kundernas feedback och reducerar onödigt slöseri med papper. För ett sådant serviceföretag som CITIC bank är kunderna alltid det viktigaste. Eftersom kundserviceavdelningen har störst kontakt med kunder är det väldigt viktigt att direkt återkomma till tjänsteutvärderingskolonnen av kundens åsikt.

image.png

Dessutom löser magnetiska absorptionsfunktionen hos den magnetiska DIY-tillbehörsväggen också en rad kontorsproblem för citicbanken. De magnetiska delarna kan väl bytas ut med meddelanden och affischer utan extra lim och naglar. En person kan enligt innehållet och hastighetsnivån i den magnetiska DIY-tillbehörsväggen slumpmässigt flytta och ersätta mallen och kroppsdelarna, effektiviteten är mycket hög.


Med den magnetiska bildramen kan du fästa avdelningens varma foto på den framträdande positionen av den magnetiska DIY tillbehörsväggen, och öka kontors harmoniska atmosfär. När du känner kontorsignalen är för monotont kan du använda en magnetisk hylla för att sätta på några rätter av saftiga växter och gröna och lägga på några glänsande avdelningstefier. Även med några färgglada, skiktiga moderna målningar på en magnetisk hylla är hela magnetiska gråbrädet omedelbart rik och intressant.