Magnetiska Enterprise kultur vägg

- Aug 31, 2018-

I allas intryck är stilen på företaget kultur vägg vinkling commerce är stillsam, sådan design låter en person lätt känner sig stadgad och återhållsam. Herr Magneto, som har mångårig erfarenhet av att göra kulturella väggar, vet dessa kunders smärtpunkter. Målet med NEWLIFE är att använda innovativ teknik och avantgardistisk design för att hitta sin egen magnetiska kultur vägg för olika företagskunder.


image.png


Efter kommunikation med kunden, NEWLIFE förstår att kunden vill dekorera läshörnan i företaget med företagskultur väggen, iväg bokhyllan och återge den goda stämningen som den anställda kärlek läsa och studera. Därför produktionen av denna kulturella vägg antar en tydlig grå och röda mall, som är utrustad med företagsfilosofi, mission, kultur och produkter, etc., och bokhyllan längst fungerar som en folie till varandra, så att den kulturella atmosfären i den Enterprise är livfullt visas.


Titta, är det inte härligt att ha en magnetisk chalet på väggen? ”Barnsliga oskuld” av klienten kan också ses från detta. En av fördelarna med magnetiska kultur väggen är att du kan välja den magnetiska väggdekoration som du vill, och du kan förvandla det till en 3D kultur vägg genom att sätta det på lätt. Denna företagskultur vägg eller en mobil kultur vägg, speciella dubbla lager magnetiska design, ingen spik och inget lim, enkel kombination kan ändra stil, är inte det coolt?


Företagskultur väggen designad av NEWLIFE väl uppfyller behoven hos kunder, presenterar den önskade effekten av kunder och är enhälligt erkänd av företaget. Varje kunds favorit är erkännandet av NEWLIFES magnetiska kultur vägg.


Det är inte svårt att göra en kultur vägg, men svårt att tänka noga och inser behoven hos kunder. NEWLIFE magnetiska mobila kultur vägg anses noggrant för kunden, tänkte för kunden endast för kundens kärlek. Det är inte bara en ikon som kan ”vara salt eller sött”, men din företagskultur vägg. Kom till NEWLIFE och skapa en magnetisk kultur vägg online för både utseende och stil.