Magnetisk företagskulturvägg

- Jan 08, 2019-

2019 har kommit, hur man fortsätter att skapa ny energi i företagets fläkt? Faktum är att en anpassad magnetisk kulturvägg är tillräckligt! I november 2018 började yum China Holdings Co., ett av Kinas ledande cateringföretag, att förbereda sin företagskulturmur. Yum China är engagerad i att göra kundernas liv roligare. Yum China följer också denna inställning när det gäller behandling av anställda, hoppas att anställda kan vara fulla av energi för att möta olika utmaningar i livet och arbetet.


image


Vilket material använder företagskulturmuren vanligtvis? NEWLIFE rekommenderar en magnetisk företagskulturvägg. Magnetiska egenskaper, stöd när som helst och godtycklig adsorption och start, för anställda DIY kulturmuren företag att ge bekvämlighet. Anpassad magnetisk kulturvägg kan ge en mall för anställda att skapa, och sedan låta medarbetarna ge full uppspelning till sin kreativitet, för dess dekoration, för hela den anpassade magnetiska kulturväggen har lagt till en massa roliga och tredimensionella känslor. Medarbetare deltar i det, glad, kontors entusiasm är också praktiskt uppmuntras.


image


Vilka produkter används i företagets kulturvägg? Känner du svaret nu? Magnetisk företagskulturvägg kommer att göra det mesta av kontorsmuren, slösa inte på utrymme, utan också skapa en 3D-vägg, markera potentialen för livlig. Ena sidan av den magnetiska företagskulturväggen med vitalitet representerar företagets yttre andliga utsikter och inre stridsanda. Vill du ha energi? Kom till NEWLIFE för att bygga en magnetisk kulturvägg!