Magnetisk grafik som används i idrottsarenor

- Nov 23, 2019-

Magnetisk grafik som används i idrottsarenor

 

Av Olivia Cahoon

 

Magnetmedia används i inställningar som kräver snabba utbyten som museumsutställningar eller idrottsarenor. Som en bredformatapplikation är magnetiska medier enkla att installera och erbjuder visuell överklagande. Del två av denna serie fokuserar på en butik som utvidgar sitt magnetiska erbjudande utöver vanliga miljöer i detaljhandeln.

 

Grafiska innovationer

Grundades 1996 och började Graphic Innovations som en alternativ leverantör av grafikköpare, designers och marknadsförare i södra New England med en anställd. Baserat i Warwick, RI, sysselsätter nu 17 arbetare och erbjuder affischer med storformat, banners, mässgrafik och fordonsomslag internationellt.

 

Utskriftsleverantören (PSP) fokuserar på kvalitet och kundservice för att bli en pålitlig resurs för digitala utmatningstjänster för stora företag till små företag. Grafiska innovationer välkomnar det omöjliga och uppmanar kunderna att ta utmanande och kreativa tryckuppgifter.

 

Grafiska innovationer använder ett brett sortiment av skrivare inklusive Fujifilm North America Corporation Acuity Select HS, Acuity LED 1600 och Acuity HD 2504; Latex 360 från HP, Inc .; och Oki Data Americas, Inc. ColorPainter H3-104s och ColorPainter H2-74s. "Vi har använt dessa produkter i många år på grund av tillförlitligheten hos utrustningen och bildkvaliteten de producerar," säger Jim Larkin, VD, Grafisk Innovation. Han tillägger att alla skrivare är en utmärkt plattform för att producera avancerade färgtryck.

 

Magnetisk grafik

För att skriva ut magnetisk grafik använder butiken HP Latex 360 - köpt för ett år sedan. "HP Latex är en mångsidig maskin med utmärkt färgeffekt", förklarar Larkin. Den har en 64-tums rullbredd med en åtta-tums pekskärm. Inomhus- och utomhusavtryck är repebeständiga och håller upp till fem år utomhus om de är laminerade. Skrivaren skriver ut med upp till 978 kvadratfot per timme och har automatisk front-to-back-registrering för utskrift av dubbelsidiga banners. Den kan skriva ut textilier och har en bildkvalitet på 1 200 dpi med sex färger.

 

Tre procent av Graphic Innovations arbete är magnetisk grafik. Larkin säger att de mest populära kundfrågorna rörande magnetisk grafik är skärmar med flera utbytbara komponenter.

 

I fyra år har butiken använt NEWLIFE Magnetics media. Enligt Larkin, "det var det ursprungliga företaget i det här utrymmet och det gör att vi kan testa produkten innan vi går live med den." Han krediterar företagets kundsupportsystem som gör det möjligt för utskriftsleverantörer att prata med olika materialingenjörer.

 

Larkin tror att den största fördelen med att skapa magnetisk grafik är förmågan att byta grafik in och ut utan att medföra stora frakt- och installationskostnader. Magnetgrafik är mycket efterfrågad inom detaljhandel, POP och för fordon. Han beskriver den enda anmärkningsvärda utmaningen med magnetisk grafik är att få kunder att förstå den initiala investeringen.

 

När det gäller de senaste framstegen delar Larkin att butiken använder magnetik i museumsutställningar, som tillåter en utställning att utvecklas över tid, vara interaktiv med beskyddare och bytas ut för kortvariga utställningar. Det ger också PSP en ny kundbas.

 

Magneterna trycktes på ColorPainter H2-74s avsedda för inomhus- och utomhusgrafik, bakgrundsbelysta banners och dubbelsidiga utskrifter. Utgångarna upp till 74 tum vid 900 dpi och uttrycker verklig gradering, ljusa skuggor och metalliska strukturer. Den färdiga produkten visades i Brown Universitys vattencentrum.

 

Populär skyltning

Magnetmedia gör installationen enkel - idealisk för detaljhandels- och POP-inställningar. Grafiken används för fordon, kampanjer och reklam. Butiker som Graphic Innovations tillgodoser en bredare publik genom att erbjuda magnetiska skyltar.