Magnetic house profil hylla, dekorera ditt "stora hus" av "lilla huset"

- May 19, 2018-

Huspriserna är stigande, inkomsterna stiger inte, och staden kämpar för att stödja familjen. Vad händer om utrymmet är begränsat och du vill ha ett bra utseende? Lägg till magnetiska husprofilhylla, begränsat utrymme kan också bli ett stort rum.


image.png


Magnetic shelf är en magnetisk installationsmetod som direkt kan adsorberas på magnetväggen. Magnetisk adsorption, lätt förändring lätt rörelse, inget lim eller nagel. Till och med en liten flicka kan enkelt slutföra installationen, inte längre rädd för att störa installeringsarbetare eller genom att borra spikväggen tung och komplicerad process, försköningshushållet blir enkelt och enkelt, minska användningen av färgmaterial samtidigt, miljöskadlig, den skönheten är generös.


Vägg är bara ett enkelt plan, men lägg till den magnetiska hyllan, utstråla motsvarar ett tredimensionellt utrymme, smart användning av begränsade rymdresurser, öka rymdutnyttjandet. Med lite mer tänkt finns det ytterligare en möjlighet, och ett litet liv är fullt av stor visdom. Välj den magnetiska husprofilhylla, dekorera ditt lilla hus med "litet hus".