Magnetisk kartanpassning

- May 01, 2018-

Magnetiska kartor är inte bara för barn. I heminredningen, hur man låter hushållsstilen inte faller in i konventet, är en hel del människors gemensamma lust. Världen är i hemmet, hemmet har världen. Newlife magnetiska kartor anpassade väggdekaler kan anpassas och matchas med den övergripande färgstilen i hemmet. Även om den magnetiska kartan har en hög utseende, är det inte den enda fördelen som den har.


image.png


image.png


Magnetisk kartanpassning är mer intuitiv än vanliga kartor och gör oss mer medvetna om världen. Den magnetiska kartan kan monteras direkt på väggen, lätt och lätt att demontera. Ett stort antal magnetiska tillbehör kan användas tillsammans med en magnetisk karta. Att dekorera den vita väggen är också ett bra val.


För familjer med barn i deras hem är magnetiska kartor utformade för att vara mer förenliga med begreppet utbildning. Låt barnet känna världen från barndomen och hjälpa barnet att känna världen på ett subtilt sätt, vilket inte bara är geografiens kunskap utan också kan bredda horisonten och låta barnet få en bredare bild av världen. Magnetisk adsorption gör kartan till en leksak, som kommer ihåg världens konturer i processen att plocka och klistra in.