Magnetisk färg omvandlar väggarna till anslagstavlor

- Mar 04, 2019-

När familjen är inredd, de som använder mest eller beläggning. Under de senaste två åren, med fler och fler importerade beläggningar på marknaden, finns det fler och fler nya beläggningar med speciella funktioner som visar vanliga saker på ovanliga sätt på människor på oväntade sätt.


Bör bara vandra till byggmaterialmarknaden bara en cirkel, du kan upptäcka: väggen borde inte ha någon form av funktion, välj några för att ta funktionen "funktionell funktion", den mutifunktionsvägg som skakar kroppens förändringar kan låta en rymddesign har mer bekvämt sex och fantasi. Till exempel, efter barnen daub graffiti på väggen, kan de torka av det lätt, eller till och med utvecklas till en "blackboard" som kan göra krita doodle upprepade gånger. Precis som "magnetisk klistermärke" på kylskåpsdörren, kan du ha en hel vägg med obegränsade anteckningar för att påminna dig om det dagliga livet. Eller det är effekten av särskiljande konstnärlig konsistens, låt vägg inte längre slita.


"Blackboard wall" som kan skrivas


Barnen gillar alltid att graffiti på väggen, rengöring har blivit mest huvudvärk för föräldrarna. Därefter uppstår en skurvärd "svarta lak" på det historiska ögonblicket. Denna typ kan dra till vila, svepad "blackboard lak", är i grunden det problem som orsakar föroreningar på väggen lätt att utveckla för att lösa barn att vara oskyldiga och aktiva för att komma ut nyligen, lakans ansikteffekt efter besmear är borstat liknar svarta tavlan samma ljusstyrka och lätt att swab.


Magnetisk "klistermärke"


Barnens upplysningsutbildning blir alltmer uppmärksamma föräldrarna, så hemmet blev den tidigaste utbildningsbasen för barnupplysning, vissa företag som lanserades "magnetisk färg" blev förstahandsvalet för många föräldrar, efter att besmear borstar har lagt till magnetisk beläggningsfaktor kan järnleksaker vara adsorberas på väggen, barn kan bita ihop ett godtyckligt mönster, ge full uppspelning till fantasi och kreativitet.


Den "MAGNETIC-färg" som gjorts av NEWLIFE MAGNETIC arbetar för att utnyttja barns fantasi och kreativitet och fungerar som en väggen till anteckningar för föräldrar. Detta är ett specialmål inomhusvattenbaserad färg med magnetisk film, som kan adsorberas av magnetiska ämnen, precis som kylskåpsdörren. "Förutom grå kan dess yta målas med andra färger (adsorption påverkas något), och konstruktionen är väldigt enkel, en beläggning kan ge tillräckligt med dragkraft, färgfilmen från den sista färgen vill inte vara för tjock så att minska magnetism.