Magnetisk fotoväggdesign, förbättra graden och inte skada väggen

- Mar 05, 2019-

Titta på metoden av alla färger i hemmet, om du känner atmosfären i hemmet är för enfaldigt utan stil. Alltid vill göra fotomuren design på metoden i hemmet, höja prydnad emotionell överklagande i hemmet. Men användningen av vanliga ramar för att göra en fotovägg för att använda naglar för att installera väggen är skadans omfattning för stor. Har du sådana problem? Då kan du välja NEWLIFE magnetisk ram för att göra fotoväggen, NEWLIFE magnetramen består av ryggsubstrat och magnetiskt ytskikt. Ett slags ram kan vara fast på väggen.


Varje foto är ett bra minne. Fotovägg är den plats som kommer att samla dessa minnen, ska hålla en magnetisk fotoram och bara fotografera på ena sidan väggen, kan göra att den blir en fotograf av en sidarik känslomässig överklagande, fortfarande beautified ett utrymme samtidigt.


Magnetic fotovägg design är den mest grundläggande punkten är densiteten, inte hela ramen snyggt staplade tillsammans, och lär dig att hänga en kändis målning ingen skillnad. Använd skillnaden att känna att ramens storlek skiljer sig från, plus dimensionell intervall, en sådan fotovägg kan bara uppträda vacker atmosfär.


Stommen av magnetisk fotovägg kan placeras ihop med några olika former, men den allmänna formen borde vara densamma. Om det finns en annan form i mitten, blir det mycket framträdande. Till exempel, i denna fotovägg har tillägg av hjärtformen effekten att göra slutpunkten, men inte för mycket.


Bildväggen med olika färgramar visar också en speciell känsla av stagger, så att hela bildväggen inte är monotont och olika bilder kan särskiljas.


En del av dem är fotograferingsramutrymme lite längre, bildar den effekten att två sidor fotoväggar sätts samman är också väldigt underbar, en sådan övning kommer inte bara att visas, fotografiet av en vägg är för mycket och verkar också mycket elegant .


NEWLIFEs dubbla lager magnetiska fotoram är en fotoram som kan klistras direkt på väggen utan naglar. Jämfört med den traditionella hängande ramen är skadorna på väggen nästan noll, vilket är den perfekta ramen för utformningen av fotoväggen.