Magnetisk fotovägg gör ditt hem attraktivt

- May 01, 2018-

Jag vill vara en fotovägg, men jag vill inte göra ett hål i väggen. Vad ska jag göra? Många människor kan välja olika pastor, och nu finns det ett sätt att undvika denna irritation. Gör en magnetvägg och använd några små magneter för att hålla bilderna ordentligt på väggen. Några av de magnetiska väggarna har även whiteboard funktioner som kan skrapa på väggen efter vilja. Är det attraktivt att ha en vägg som låter dig använda din fantasi?


Förra året gjorde en kompis en magnetisk vägg vid inredningen av ett nytt hus, och på grund av hennes personliga intresse för målning blev väggen hennes "arbets" displayvägg. "Andra väggar kan inte vara lika lätt att byta som en magnetvägg." "De magnetiska väggarna kan också använda magneter eller en magnetisk fotoram för att ta bilder, så du behöver inte göra hål i väggarna," sa hon. "Det är väldigt bekvämt att byta dem när som helst."


Om du vill skapa en magnetisk vägg bör du, när du gör väggdekoration, först borsta ett lager av Newlife magnetisk färg på väggen och borsta sedan ett lager av vit färg så att det inte påverkar dess skönhet.


image.png


Om du inte har en magnetvägg när du dekorerar ditt hus kan du också skapa en magnetisk vägg efter incheckningen. Du kan lägga Newlife Magbase på väggen, med ett lager av magnetisk tapet eller en magnetisk tavla. Det är som att ha en jätte whiteboard i ditt hem som kan installeras i ett barnrum.


Denna magnetiska fotovägg ställer in fotoväggen, bildväggen, graffitiväggen, meddelandekort och andra funktioner i magnetväggen är mycket populära bland ungdomar, särskilt familjer med barn i hemmet, men är också intresserade av att ge barn att skapa en utrymme för fantasi. Om du vill ha en magnetvägg, kontakta vår försäljning!