Magnetisk foto vägg, unika hem atmosfär

- Jul 13, 2018-

Moderna människor lever ett hektiskt liv, springer runt, de flesta av orden är smala gamla hus, monotont och blek, ingen vitalitet. Hur man gör ditt hem levande? Magnetisk foto vägg att rädda utmattad gamla hus, gamla hus våren.

Tagit individuellt, detta är bara en vanlig magnetiska tavlan, men när den är inställd på väggen i den ursprungligen blek, allt verkade vara harmonisk, tavlan är inte längre vanliga vanliga, väggar inte längre bleka, till en annars dyster hus som lagt till en unika charm.

image.png


Magnetiska väggdekorationer kan helt lösa problemet, behöver inte gå genom väggar, du kan njuta av olika bilder av sina egna minnen, speciellt magnetisk foto vägg det smala utrymmet blir intressant, Diane grå metop, ge en person meningen med stabil fast inte upptar hela väggen, lämpligt utrymme, glad och duktig, ge en person att förbättra den visuella uppfattningen av utrymme.


Behöver inte oroa magnetiska väggen att köper tillbaka för att hålla den specifikation som inte överensstämmer med hem vägg, intima foto vägg anpassar en tjänst, kan du bekvämt på enkelhet och användarvänlighet. Vill du ha vilken specifikation för att kunna anpassa, så unikt fotografi vägg, kan göra en person inte förtrollade? Magnetiska tie-in färg doodle, koncis fotografi ram, wen kör och överdriver inte blackboard, den samlokalisering att naturen följer ett kön, låt en hem några minuter mer utsökt.


Magnetisk foto väggen förskönar chic i hem, presenter effekten, allt är så varm och rörliga. Tydlighet se regnbågen, även om omvärlden för oss, men vi tillåter inte hans hus som världen utanför stör, personlighet av magnetisk vägg stick, göra dig komma hem som om allt är väl. Smak av naturen, fånga tillhör sig oneself halcyon och bekväma, föra den distinkta hushållens andedräkt som länge inte ser att du.