Magnetisk bildram, dynamisk visning av familje lycka

- Apr 27, 2018-

Varje familj gillar att ta några bilder för att hålla sitt glada leende. Men efter tiden förändras familjemedlemmarna och åldras ökar och så vidare, och vi behöver våra bilder för att kunna följa denna förändring och presentera en dynamisk effekt. Magnetramen är ett sådant dynamiskt bildskärmsystem.


image.png


Den magnetiska ramen och den magnetiska väggen kan uppnå effekten av denna dynamiska display. Bakre delen av den magnetiska ramen är magnetisk bas, som kan vara ordentligt fastsatt på magnetväggens yta. Allmänna ramar måste fixas på ett fast sätt, till exempel naglar eller stenter som ska fixas på väggen. Dessa metoder kommer att förstöra väggens struktur, och när ramen tas bort kommer den att lämna fula markeringar på väggen.


Men den magnetiska bildramen lämnar inte några spår på väggen, den magnetiska bildramen kan sättas fast på magnetväggens yta och kan ersättas efter önskan. Heminredning kan inte alltid förbli densamma, med hjälp av magnetiska tillbehör och magnetiska ramar, kan du enkelt ändra en dekorativ stil för väggarna i ditt hem.