Magnetisk planform

- Sep 04, 2018-

Jag ska prata med dig idag om vikten av magnetplattformen. Det innebär att göra någonting, förbereda sig i god tid, du kommer att lyckas, eller du kommer att misslyckas. Detta är särskilt nödvändigt för personer med fitnessmål.


image.png


Fitness behöver fortfarande en rimlig plan, än mindre ett företag? NEWLIFE har sin egen tillväxtplan. NEWLIFE har sedan dess etablering ständigt ackumulerat erfarenheten av att göra kulturella väggar och tar allvarligt anpassningen av företags kulturella väggar varje gång för att bara uppfylla kundernas förväntningar.


I denna produktion av kulturvägg antar NEWLIFE magnetisk kulturvägg som kan skrivas. Stäng dubbel lager design. Det övre lagret är harts PET-film som importeras från Japan. Skriften är som flytande vatten. Det nedre skiktet är den skräddarsydda magnetiska undersidan av företagskulturväggen, som enkelt kan fixas med en knapptryckning vilket sparar tid och ansträngning.


Skulle det inte vara ett "fitness-genombrott", med träningsobjekten på magnetplaneringsformuläret färdigställda en efter en? NEWLIFE tror att varje droppe svett inte kommer att flöda förgäves, och all insats kommer inte att vara förgäves. Vänta inte längre, åtgärder är det viktigaste, kom till NEWLIFE för att anpassa din exklusiva magnetiska planform!