Magnetic projection whiteboard

- Aug 30, 2018-

Helg semester, varm sommardag, vill se en film äta läcker måltid, gå ut rädd för solen, hemma rädd för tråkig. Numera är många människor angelägna att skapa en hemmafilm och musikutrymme. Det är inte omöjligt att förverkliga en privat teater hemma. Sätt en tavla med magnetisk projektion och skriv projektionen.

Magnetic projection whiteboard kan betraktas som en skrivprojektion whiteboard. Kan betraktas som en sida prydnad väggpåfyllning vid vanliga tider, kan skriva en rekord ovan, sätta arbetsplanbordet, flödesschema på en dag, eller det är graffitidragning, ge lite levande andetag till metoden i hemmet. Funktionen av magnetisk adsorption kan även absorbera några små artiklar, åstadkomma vägg för att ta emot, öka användningen av utrymmet. Den vita väggen på projektionsväggen består av matt PET-film och gummimagnetsula, vilket ger en bekväm skriftupplevelse och kan inse den interaktiva kommunikationen av projektionen. Den projicerade vita brädans väggpasta är utrustad med projektorn att använda, i hemmet kan varje väggplan komplettera installationen, skapa den exklusiva hemmabio. Bredbildsfilm, tydlig konsistens, du kan ligga på din mjuka soffa, blåsa kall luftkonditionering, dricka hemlagad fruktjuice och äta mellanmål och njut av film och TV-arbete med din älskade familj, med färsk och bekväm upplevelse och tillbringa en lat semester så här. Kan skriva projektion whiteboard för att uppnå dubbelt användande, spendera en del av priset, kan njuta av två olika funktioner, spara problem och pengar.


image.png


NEWLIFE stöder också anpassningen av whiteboards med magnetisk projektion, som kan anpassas efter kundens utrymme. Du kan anpassa så mycket du vill. Så länge storleken mäts kan resten lämnas till magneto hem för dig. Vänta på att få väggpasta, installera en liten bit för att kunna slutföra, till och med dekorera en mästare och behöver inte fråga, installationen är enkel, via video eller kundservice kan kursen uppnås. Anpassningen av tavlan med magnetisk projektion tar hänsyn till de olika behoven hos varje familj och ger också kunderna en mängd olika val för att fullt ut förbättra rymdutnyttjandet.