Magnetisk schema

- Jun 09, 2018-

Som ett jobb hemma hela dagen är det en fördel att spara "trafikstockning" tid som används pendling, nackdelen är bristen på arbete med en massa atmosfär utan spänning, så mycket tid arbete är lite som en huvudlös flyga, du vet inte vad du ska göra nästa. Någon nämnde uppfattningen som kan använda telefonkalendern för att påminna funktionen, men problemet är att funktionen bara löst, men jag vet vad jag ska göra idag, men kan inte låta mig få en tydlig arbetsplan för de närmaste dagarna. Men när jag träffade det magnetiska schemat ändrade allt.


image.png


När min familjs "Top Manager" känner mina problem sökt hon på nätet efter några timmars relevanta material, då bestämde hon sig för att installera ett magnetiskt whiteboard i mitt skrivbord mitt framför väggen, "top manager" gör magnetiska whiteboard i ett "magnetiskt schema". Först och främst är detta magnetiska schema mycket praktiskt att installera. Det kan limas ihop i några steg. Det har varit jämnt fördelat bra form, kan fylla på ett visst datum och huvudsakliga arbetsinnehåll varje dag, enligt min mening är det mer som en magnetisk formplatta, kallar den "magnetisk arbetsschema" endast i förhållande till mina specifika syften .


Eftersom magnetplattan, rensar mycket av min arbetsplan, kommer det att finnas mycket arbetsinnehåll enligt det datum som skrivits i formuläret, å ena sidan kan jag vakna varje dag för att veta att dagens arbete, på Den andra handen för uppföljningsarrangemanget kan också vara klart vid en blick, till skillnad från att gammal bläddrar genom mobiltelefonen för att bekräfta innan, lätt distraherad. Dessutom, eftersom detta magnetiska arbetsblad är magnetiskt, kan jag lägga en eller två små magnetiska tillbehör på några viktiga arbetsnoder för att påminna mig själv.