Magnetiska schema för barn

- Jul 02, 2018-

I 1800-talets franska författaren Victor Hugo sa en gång: vissa människor på grund av bra arbetsdag varje dag på morgonen och sedan enligt praxis, de är effektiv användning av tid, och de utan en plan, på ordinarie tider människor lever på det är sliver , bara kaos. Så, jag tror det är viktigt att ha en tydlig plan i åtanke, och att börja med barnen. Utseendet på barnens schema är fördelaktigt för barn att lära sig självförvaltning.


image.png


Som en ny familj dekoration är utseende skönhet också viktigt. Den klassiska whiteboard designen, tillsammans med några härliga och naturliga ”fjärilar”, bryter bort från styvhet och avvisar vulgaritet, lägga lite kreativitet till barnens studie schema. Parkeringen är inte stora magnetiska schema design är smart, kan installeras i rum, vardagsrummet, väntar du tror bekväm plats, göra hus utseende inte längre torrt, mer Lägg till en praktisk istället.


Personer med en känsla av tid är generellt mer disciplinerad, så för barn, försök att odla sin tidsuppfattning så tidigt som möjligt, och lära sig ordentligt ordna tid. Är på ett lärande-schema schema tid, bekväm barn på motsvarande schema ordnade saker att göra, och vid slutförandet av motsvarande fästingen detta sedermera, när deras egna liv och tid arrangerat av sina egna, en bra motion för att barnens åtgärd och planering. Den magnetiska NEWLIFE schema, som kan anpassas efter kunders olika behov, finns i en mängd stilar att föra olika planering erfarenheter till barn.