magnetisk hyllan, en ny leksak på väggen

- Jul 28, 2018-

En vägg, bara en platt yta, platt, slät. Vill du visa en livlig stereo värld på planet, nuvarande mystisk stereo effekt, bryta oföränderliga av traditionell vägg, ge nya visuella känslor, få en person att se en blick oförglömlig? Sätt på en magnetisk hylla, spela en mängd olika heminredning.


Låt metopen inte längre slita, enkelt prydnad, känsligt liv. Även en liten uppsättning magnetiska klistermärken kan göra skillnad. Engelska bokstäver kan kanaliseras för att spela en kärlekskonfiguration, blommor och djurmönster kan ordnas en hemlig trädgård. Bordsskivor efterrättsmönster kan placeras på en mini fest. Magnetic Sticker gäller inte endast kylskåpsdörrar utan även magnetiska ytor som t.ex. Magnetiska väggar.


image.png


Magnetisk hyllan är föränderlig, spelmetoden är diversiform, vacker får två inte fel. Newlife har flera magnetiska hyllor med både utseende och styrka: magnetiska molnformade håller sig till den nordiska principen om enkel design, med mjuka och koncisa linjer, men de kan stödja hela väggytan med vitalitet. Ins vind och måneformad objektstativ, mån- och stjärnformsdesign, full av skarpa kanter och hörn, snygg, enkel och kreativ, bättre utrymme. Dessa magnetiska hyllor kan rymma ungefär 1-2 kg och har inga problem med att placera enkla tillbehör och nycklar.


image.png