Magnetic Todolist

- Dec 27, 2018-

Hej alla. Jag är en magnetisk TODOLIST. Det är rätt. Tvivla inte att det är jag - den magnetiska väggen pratar. Det intelligenta jag föddes i NEWLIFE. Jag befann mig ganska populär hos mina kollegor och lite blyg nu. Finns det konstigt att jag borde säga att jag är populär? Ingen förklaring, låt bilden prata, är det du kallar "bild är sanning".


image


I - magnetisk TODOLIST på kontoret är förekomsten av en kompass. Huvudfunktionen är att ge vägledning för kontors kulturmuren, hjälpa kollegor i sitt dagliga arbete och förbättra deras effektivitet i kontor. Arbetsschema, kommunikationsmall och KPI-prestandatabell är alla på samma magnetiska kulturvägg. Inga problem!


Magnetväggmaterial, trelagsstruktur, stöd för att justera när som helst, anpassa sig till företagets ändrade genomförandeplan, vilket är lämpligt för ledare att när som helst spåra projektets framsteg. Du vet hur populär jag är när du ser de snygga klistermärkenna på min kropp? Denna typ av kontors kulturvägglayout används för att omvandla osynligt arbete till visuella framsteg och realisera projektets transparens.


Låt mig sammanfatta mina egenskaper: vacker, praktisk, bekväm. Och det är inte allt. Till exempel har alla kulturmaterial som jag använde överensstämmer med eu miljöskyddsnormerna, som är miljövänliga. Jag har också en funktion är att rädda problem. Titta inte på mig så stor, i själva verket är installationen väldigt enkel, du behöver inte spika på väggen, behöver bara klistra på färdigställandet.