Magnetisk TV-bakgrundsvägg

- Feb 04, 2019-

TV-vägg är det viktigaste projektet i familjen är dekorerad hela tiden. Det måste finnas en tv i vardagsrummet, mot soffan. En sådan TV-vägg kan göra läget mycket synligt i vardagsrummet. Familjen som utför ett nytt hus för att dekorera dessa två år visade redan den trend som blir yngre uppenbarligen. Den här typen av ungdom tycker om innovation, som individuell karaktär, som känner sig extraordinär.


image


Den magnetiska bakgrundsväggen som vi använde den här tiden har tillhandahållits av NEWLIFE, som är en dubbelskiktad magnetisk struktur. NEWLIFEs magnetiska bakväggar är robusta och vackra, i linje med den moderna ungdommens smak. Många olika stilar kan matchas efter vilja.


Eftersom kunden alltid har betonat att de vill göra en annan TV-bakgrundsvägg, rekommenderar vi denna magnetiska TV-bakgrundsvägg till kunden. Efter att väggkonstruktionen var klar var kunden mycket nöjd. Eftersom inställningsväggen av denna typ av magnetismsstruktur inte bara kan förändras enkelt, kan den fortfarande skriva en doodle ovanför, till den ungdom som gillar att göra offentligt individuellt karaktär, den här typen är full av förändring, fortfarande kan DIY Metope är dekorerad, det är det mest lämplig fick inte.

NEWLIFE magnetisk TV-bakgrundsvägg, från designers rekommenderas starkt!