Magnetisk tapet

- Jan 08, 2019-

Väggen i hemmet är traditionell vitvägg, men jag hade känt sig vara uttråkad redan, ibland svårt att undvika känner hemmet saknar några arg. Några små sprickor hittades i väggen, vilket störde mig eftersom det verkligen påverkade utseendet. Efter flera snoddar introducerade min vän mig att överväga att använda magnetiska väggdekaler. Efter en djup förståelse fann jag att praktiken och dekorationen av magnetiska väggdekaler är båda tillgängliga, vilket är precis vad jag vill ha.


image


Magneter vägg klistermärken uppdatera min förståelse av hemvägg dekoration. Efter att ha mottagit väggfilmen kan jag inte vänta med att klistra in den, och det är inte svårt att använda. Rengör väggen innan du klistrar, för att undvika problem med blister och klistra in många av dem.

Jag känner mig grå, cool, industriell vind gör att en person ser ut att känna sig lugn, kontrakterad, tyst elegant, passar Europas typ av hem mycket dekorera, hela rymdstilen verkar lugn och bekväm, kommer inte att störa, färg och lampa och dekorera samman jämföra också naturen, tillagde en söt känsla.

På kort tid hade hela väggen blivit klistrad. Passningen på hörnpositionen är mycket bra, men kan också vara godtycklig skärning, även om den redundanta platsen också kan skära sin egen.


image


Magnetisk väggpasta kan ge tillräckligt med adsorption och påverkar inte användningen av mänskliga kroppar och elektroniska produkter och kan samtidigt spela rollen som absorption. Hyllning kan rymma odds och ändar, till exempel nycklar och nagelklippare, och är lätt att komma åt.

Denna väggklister kan också användas för att skriva med vattenlöslig krita utan att lämna några märken. Det är lämpligt för barn att dra graffiti på den. Det är också ett bra val att använda den som en fotovägg, inspelning full av minnen och värme.


image