Magnetisk vitvägg, det är väldigt enkelt att installera

- Dec 24, 2018-

När du beställde, besvarades mycket små detaljer och små frågor från kundservice online. Det var faktiskt inte så svårt att göra det. Jag lyckades avsluta det lätt hemma.


Jag fick det några dagar senare. Sakerna var tätt packade, whiteboardklistermärken och prylar och prylarna. Rulle upp vita korgspinnar hade inte krympning för att inte ha veck, påverkar inte effekten efter att ha gått upp på en vägg, kan känna det lilla övervägandet när säljaren levererar varor som uppenbarligen här.


Efter att ha läst handledningen, börja installera. Framför allt var den position som hade bestämt sig för att installera förmodligen på väggen, det som måste märkas är att rengöra metopen för att säkerställa att metopen är något jämn, att inte klistra när det förekommer bult ojämnt. Efter att ha gjort detta förberedande arbete, är nästa den svarta magnetiska botten första collageinstallationen på väggen, magnetisk bottenpasta, vit vit kartong med magnetisk botten klistras också. Operation är egentligen inte så svårt som föreställd i den stora, ena handen för att slutföra foten, en känsla av prestation.


Grundläggande stavfilmprogram som hade slutförts, vill sedan utveckla sin lilla fantasi, starta arrangemanget av obegränsad och orubblig stil och utsmyckning. Eftersom vara egenskapen för magnetisk kraft adsorption, så några ta den lilla prydnaden av järn kvalitativa, fotoram, frys för att hålla fast vid att vänta på att kunna använda ovan. Sätt det lätt och det kommer att gå upp på väggen. Enkel förskjutning utan oro, när du vill byta kommer det inte vara svårt.


Slutligen försökte skriva en funktion en gång, torka stiga mycket ren, kommer inte heller att lämna damm, det är den lilla skatten som ett hem verkligen dekorerar.


image