Magnetic whiteboard, en produkt med flera ändamål

- Jul 04, 2019-

Oavsett om du kan känna hemmets vägg inte har prydnad och visas tomt, utan färg, oroa dig inte, magnetiska whiteboard kan lösa din här en misgiving, så när vi hade ett mjukt magnetiskt whiteboard, vad kan vi göra med det i liv.


1. Skivlista

Efter installationen av magnetiska whiteboards i ditt hus kan alla i familjen lägga till vad de behöver, så att de kan hålla koll på mängden, typerna och inköpsbehovet av livsmedelsingredienser.


2. Fritids- och turismplanering

Installera en magnetisk whiteboard i hörnet av vardagsrummet eller aktivitetsrummet. Vänner och familj kan lägga upp bilder på den, eller göra semesterplaner, reseplaner etc.


3. Landskapsvägg

Skriv på de magnetiska whiteboard-tejpetiketten, skriv de områden som måste täckas av filmen och måla sedan insidan så att den inte bara kan fungera som en unik bakgrund för skrivbordsskärmen utan också fungera som en dramatisk stor duk på vilka människor kan rita för att ge full kreativitet.


4. Skapa en liten värld för barn att dra graffiti in

Magnetic whiteboard är mycket lämplig för barn att öva på att skriva eller måla, för att utveckla barnens praktiska förmåga och tänkande förmåga.


Det är de fyra applikationerna av magnetiska whiteboards, om du har några andra idéer, var god och kom till att lägga till.


image