Magnetic whiteboard wall

- Aug 04, 2018-

Tidigare var de vita väggarna runt huset beror på bristen på material och ande. Om du inte uppgraderar de vita väggarna är du UTAN DATUM. Om du letar efter en personlig, snygg och kreativ miljö kan du inte göra något om att byta en vägg. Kanske väggarna med magnetiska whiteboards är uppfriskande.

image.png


Det finns ingen brist på reflekterande vit kartong på marknaden. Har du någonsin sett en matt vit kartong? Dumt ljus, annorlunda än starkt ljus, kan ge en person känslan av lugn enkel och elegant. Den vita vita brädan ser bättre ut och förbättrar utrymmet i rymden. Det speglar inte ljus, irriterar inte ögonen och gör inte ont i ögonen. Och det här magnetiska vita kortet är luktfritt utan formaldehyd, säkert miljöskydd, det är trenden med mjuk heminredning i framtiden.


Magnetic whiteboard tejp är bara en "vit vägg", vissa människor kan känna sig för monotont, med lite färg Magnetic hyllor, praktiskt och vackert. Vitt papper uppfyller inte din önskan att lasha ut, och magnetiskt vitt papper kan spara dig. På whiteboarden kan du göra en livsplan, ditt barn kan utveckla hjärnan, utöva förmågan att rita och skriva, döda två fåglar med en sten.

image.png


Magnetiska tavlor kan användas inte bara för skrivning utan också för projektion. Inget behov av att köpa en annan projektionstavla, bara en bit vit kartongpasta som hjälper dig omedelbart spara mycket arbete, mycket effektivt och bekvämt. Utseendet av projektion whiteboard är en av höjdpunkterna i mjuka dekoration design. På grund av de olika luminescensprinciperna kan projektions whiteboard minska skadorna på visionen av den elektroniska skärmen. I allmänhet är direktljus mer skadligt för ögonen, medan diffus reflektion är relativt skyddande mot ögonen.


I denna ålders karaktärs ålder, i denna armerade betongstaden, är livet redan så monotont, hemmet dekorerat utan det här ansiktet "vitvägg", kanske det kan bli så tråkigt? Förkasta tråkiga saker och skapa en fantastisk mjuk dekoration - magnetisk whiteboard-vägg.