Magneter för detaljhandel

- Nov 24, 2019-


Av Olivia Cahoon

Magnetmedia används för bredformatapplikationer som finns i detaljhandelsinställningarna - delvis på grund av enkel installation och snabb övergång. Butiker som erbjuder magnetisk grafik ger kunderna återanvändbara och visuellt tilltalande produkter. Del en av den här tvådelade serien har en tryckeri som erbjuder magnetisk skyltning för detaljhandelsmiljöer.

Läs Display

Tidigare Blue Sky Signs grundades Read Display 2004 som en enmansbutik i Warwick, RI. Det erbjöd ursprungligen skuren vinylgrafik och serverade RI och sydost MA från en källare på 500 kvadratmeter.

Vid tidpunkten flyttade Read Display för närvarande till en 37 000 kvadratmeter stor anläggning i West Warwick, RI. Butiken tillverkar inköpsskärmar (POP) -skärmar, detaljhandelsinredning, kommersiell fabrik och storformat tryckt grafik och skyltar. Det erbjuder CNC-bearbetning, laserskärning, tryck i storformat och tjänster för logistik, design och teknik. Medan företaget betjänar alla marknader, är dess huvudkunder detaljhandlare.

Teamets industridesigners, designingenjörer och hantverkare arbetar med kunder för att kommunicera kärnvärdena och unika egenskaper hos varumärken som driver produktförsäljningen. Butiken tar en helhetssyn på design, konstruktion och tillverkning genom att överväga ett projekt i sin helhet - från koncept till uppfyllande. Läs Displays arbete, som betjänar kunder i USA och internationellt, finns i Kanada, Dubai, Egypten, Irland, Mexiko och Storbritannien.

Designa magnetisk grafik

Från 2011 till 2015 producerade utskriftsleverantören (PSP) en hög volym magnetisk grafik. Edward Forer, VD, Read Display, säger att en upprepad detaljhandelskund ofta begärde magnetgrafik för möjligheten att byta ut grafik ofta i ett nätverk av butiker. "Kunden hade sett Visual Magnetics Graphic System på en mässa och kontaktade oss om att använda det," säger Forer.

Read Display använder endast Visual Magnetics och köper produkten från distributören Alpha Imaging. "Visual Magnetics stöder och utvecklar kontinuerligt produkten bra", säger Forer.

Butiken använder skrivare från Agfa Graphics, HP, Inc., Mimaki USA, Inc. och Oki Data Americas, Inc., med sin äldsta maskin från 2005. För att skriva ut magnetisk grafik använder Read Displays ofta HP latex-baserade skrivare. "Latexskrivarna kräver praktiskt taget ingen operatörsupplevelse att använda, kvaliteten är oöverträffad och det är förvånansvärt tillförlitligt för maskiner som är utformade med liten slutanvändaranvändbarhet utformad i dem," delar Forer.

PSP upplevde framgång med sitt magnetiska grafikarbete, men står fortfarande inför utmaningar på grund av media. Forer förklarar att HP-skrivaren inte kan kalibrera mediaförskottet automatiskt på grund av svart stöd på Visual Magnetics 'media. "Det innebär att vi får en viss sträckning och snedvridning av utskrifterna när de går till CAD-bordet för att klippa så vi måste lägga till mer blödning än vi brukar göra med andra roll-to-roll-filmer," säger han.

Att skriva ut magnetisk grafik på plattbäddar eliminerar störningsproblem. Denna process påverkar emellertid den latexkvalitet som kunderna söker. Enligt Forer "kan vi skapa riktigt spännande ramar och andra grafikhus som gör det möjligt för RMO: er, merchandisers och butikschefer att enkelt byta ut marknadsföringsmeddelanden i butiken."

Genom att erbjuda magnetisk grafik kan butiker skapa en uppfyllande verksamhet genom att hålla en databas med personliga bildstorlekar i butik och monteringsalternativ. Databaser används för att beskära och förstora nya bilder för applikationen. "Denna ledningsnivå producerade ett annat vinstcenter och hjälpte till att säkerställa fortsatta relationer med våra kunder genom att vara mer än bara en betal-för-tryck-butik," säger Forer.

Magnetisk anslutning

Magnetisk grafik är praktiska och effektiva applikationer som gör det möjligt för detaljhandlare att installera grafik snabbt och enkelt. Magnetmedia används för fordon, kampanjer och nyhetsartiklar. Del två av denna serie har en utskriftsleverantör som går utöver detaljhandeln.