Smink för din vägg - magnetisk väggdesign

- Apr 21, 2018-

De flesta väljer en enda vit meta vid inredning, styv och har ingen atmosfär och har ingen karaktäristika. Nu NEWLIFE ger dig en magnetisk väggdesign som hjälper dig att bli av med den vita väggen och ge dig en varm och romantisk boet.


image.png


Magnetic metope kan inte bara användas i vardagsrum och sovrum, det är tillämpligt på en hel del scen, vara som kontor, butiker lägger till en bit sådan metope, arbetet kan också ha bra humör. Selektiviteten är mycket hög, har den karakteristiska väggstaven, den är väldigt karakteristisk, du kan anpassa efter dina önskemål eller enligt heminredningstypen för att välja lämplig karaktäristisk väggstav. Det finns också speciella magnetiska väggdekaler, vilket kräver din fantasi. Den sista är en magnetisk väggkonst, och det är en dröm om den litterära ungdommen, och den lägger till en touch av konstnärlig touch till din stuga.


Magnetic metope design kan inte bara göra din hytt glöd, men också dekorera funktion. Denna produkt kan också vara mångsidig, familjen har barnens klottervägg, låt barnet leka gott. Du kan också använda den som ritbord. Det är väldigt praktiskt. Och de magnetiska väggmaterialen som används är PP-membran av hög kvalitet, ger dig en flytande skriftupplevelse, dammlös krita som används med miljöskydd, hemma och är inte rädd för att vara förorenad, nanoskala fräsad teknik, bildning av hög tät järn under, torka ytan med botten av magnetisk magnetisk adsorption, hållbar faller inte av bubblor. Och miljövänlig, grön hälsointyg. Magnetiska väggar avvisar mediokritet, vägrar att vara tråkig och vara arkitekten i ditt eget liv.