Malakitblå magnetisk tavla

- Nov 28, 2019-

Malakitblå magnetisk tavla. Att göra dina barn att bli barnmålare är så enkelt!


Tidigare hade jag en impuls att dekorera mitt hem i medelhavsstil, men det fungerade inte. Jag blir lite äldre, men jag gillar att lura. Den här gången bestämde jag mig för att lägga till en ny skatt för hemmet - påfågelblå magnetisk krittavla, började min lilla målarväg.


Jag valde att installera ett urklipp i korridoren mellan vardagsrummet och vardagsrummet, vilket skulle vara mitt lilla målningsrum. Installationsmetoden för svarta tavlan är mycket enkel, även en dekorativ "idiot" kan göra det enkelt. Precis som när vi gick till konstklassen i skolan. Några steg kan slutföra installationen.

image


Magnetisk dubbelskiktsstruktur är mycket bekväm att använda, den magnetiska basen har en självhäftande rygg, den kan fästas direkt på väggen, inga spikar eller lim behövs.


Efter att ha placerat Mag-basen på väggen kan du lägga kritabordfilmen direkt på magnetbasytan, så lätt.


När jag tittade på det lilla arbetet kände jag mig så nöjd att jag inte kunde låta bli att testa det. Jag krattade på golvet och började måla.


image


Använd rent vattenbaserad krita, känslan av att skriva är mycket flytande, den har inget hårt ljud, lämnar inga spår, känslan är verkligen väldigt ren, behöver heller inte oroa dig när du städar rummet.


Produktlänk:

http://www.newlifemagnetic.com/chalk-board-sheets/magnetic-receptive-chalkboard/magnetic-receptive-green-board-sheets.html