Mini magnetisk svart tavla

- Jun 20, 2018-

Min fru gillar enkelhet. En sak som jag inte tycker om henne är att hon gillar att sätta klistermärken på köket och på väggarna och skriva recept och "familjen mottos" och sådant. Jag tycker inte om hur hon gör det. Jag kan inte stå för känslan av en hög med etikettpapper som "flyger" på väggen. Till sist fick jag en hel del magnetiska mini-blackboards


image.png


Denna magnetiska svarta tavlan är en slags liten tavla som direkt kan fästas direkt på väggen. Är det viktigaste för mig är det lim är starkt nog, inte som tidigare post-it noterar att "flyger med vinden", och kommer inte att bli rörig, bara kan låta en person känna sig mer än en bild på väggen. Den så kallade "blackboard", den naturen kan skrivas på detta mini-arbete för dina räkning, eller målar en bild, fruen kan förändras enligt humöret är skrivet, innehållet i arbetet och samlokalisering av dammfri krita efter vi faktiskt använder inte producerar damm, torkar mycket bekvämt, är ett mycket miljöskyddsprodukt.


Dessutom kommer dessa magnetiska tavlor i många former, några i form av djur, några i form av blommor. Du kan köpa din favorit magnetiska tavla enligt dina egna preferenser och inredningsstil. Det är inte konstigt att företag definierar det magnetiska lilla svarta kortet som "Alien Blackboard Post". Slutligen, den magnetiska tavlan som jag låter mig överraska är att den också har "magnetiska", du kan lägga på några dekorationer på absorptionen, med magnetiskt arbete till toppen av krita skrivning och målning verkar vara mer levande, tredimensionell mellan omedvetet läggs till några för hemlivet.