Magnetisk foto pussel - Newlife magnetiska fotoram

- May 02, 2018-

Det finns så många minnesvärda stunder i livet som vi är vana att ta bilder av dem och sätta dem i en ram. Bra bilder kan dela ditt liv med andra, men du behöver bara skicka dem. Men som tiden går, det finns mer och mer fotoramar, inte bara brist på fräschör, men vet inte hur man sätter dem. Newlifes magnetiska fotoram rekommenderas, som har en bra visuell effekt och är mycket bekväm att använda.


image.png


Den magnetiska foto stomme är bara en av Newlfie bild kreativ verktygslådor och Newlife är alltid kunna använda magiska tänkande för att bära glamour bilder med till synes vardagliga material. Den magnetiska fotoramen verkar ha ärvt denna fördel, det ser ut som magnetiska ritbordet som ger barnet en inspiration. Den magnetiska foto stomme kan vara fast på en tallrik med fotot. Foto vägg består av små bilder av olika poser och olika innehåll. Strukturen är mycket enkel.


image.png


Bilder av barnet inte bara registrera troget deras tillväxt-banor, men också visa sin individualitet. Fotosession i studion formateras också, med lite personlighet krav, det kommer att kosta en massa produktionen varje gång. Anledningen Newlifes magnetiska fotoram är så attraktivt är att den använder en bit av flexibelt magnet för att hålla bilden i en ram, utan lim, utan lim, säkra material, energibesparing och miljöskydd. Det är också lätt att uppdatera, ta den gamla bilder och sätta en ny på.image.png


Kreativitet är en annan anledning till varför människor som Newlifes magnetiska fotoram. I förflutnan, om vi skulle designa en uppsättning bilder för våra barn, vi kunde bara vända sig till proffs och kommunicera djupt och den andra parten inte kunde förverkliga mina kreativa idéer. Det är bättre att ställa upp ett mål och göra det själv. Tidigare har känt jag alltid att det fanns något som saknas i bildramen. Det beror på att det är svårt att förmedla den fulla innebörden av bilden. Den magnetiska foto stomme ger oss möjlighet att skapa foto väggen vi vill.


image.png