Min magnetiska svarta tavlan

- May 15, 2018-

Jag är mer ihärdig till hemmet dekoration estetisk känsla. Kanske är det ett konstigt öde, låt mig hitta den magnetiska svarta tavlan denna kreativa heminredning. Efter installationen var jag som upptäckt den nya världen!


image.png


För några dagar sedan kommer vänner till mitt hus, vid första anblicken hittade jag bara mitt hembarn - magnetisk svarta tavlan, jag är installerad i vardagsrummet, metopen är knuten i den unika svarta tavlan, gör mitt vardagsrum inte längre slitet . Magnetisk mjukt svart tavla kan inte bara installeras i vardagsrummet, kan fortfarande installeras i köket, rummet kan sött hem vara kreativt oändligt när som helst.


Numera har många familjer installerat barnens svarta tavlan för sina barn. Jag tror att många föräldrar vet att barn älskar att måla väggar. Barndom är en bra tid för konstnärlig förmåga spiring och intellektuell utveckling. Mjuk svarta tavlan för barn kan användas för att klotter hemma och främja intellektuell tillväxt.


image.png


NELIFE kan inte bara ge magnetisk svart svarta tavlan, men också undervisning av magnetisk grön kartong. Som det är känt för alla, är grön den naturliga färgen av ögonskydd, magnetisk magnetisk grön bra hemundervisning, miljöskydd, hållbart, inget bensenformaldehydfritt, friskt öga, som barnets graffitimur, är också ett bra val.