NdFeB magnetiskt material: nyckelmaterial av nytt energikärl

- Mar 01, 2019-

Tidvattnet för nya energi fordon är ostoppbar, uppströms litium, kobolt tillgångar har inlett en mammut omvärdering, är denna trend fortfarande i ascendant. Vi tror att nästa uppskrivning av de nya energikällorna uppströms tillgångar kommer att vara högkvalitativa NdFeB magneter.


På efterfrågesidan förväntas den globala produktionen av nya energifordon överstiga 5 miljoner år 2020, vilket innebär att efterfrågan på högkvalitativa NdFeB-färdiga produkter kommer att öka till följd av den fortsatta lanseringen och volymen av inhemska och utländska bilföretags nya energimodeller. 14.000 ton, vilket motsvarar efterfrågan på nya energifordon NdFeB fördubblats på grundval av 2016.


På utbudssidan är högkapacitetsproduktionskapacitet begränsad, tekniska hinder är höga och högkvalitativa kunder i nedströms egenskaper har höga tröskelvärden och hög viskositet. På prissidan, med tanke på effektiviteten på sällsynta jordartssmarknaden, förväntas priset på sällsynta jordartsmedel fortsätta öka för att täcka miljöskydd och resurskostnader. Den starka kostnadsbesparingsförmågan hos högkvalitativa flexibla magnetiska material och funktionen av prissättning av bruttomarginaler kommer att dra nytta av en kontinuerlig inventering av omvärderingen och en vinstökning på ett ton.


Baserat på ovanstående faktorer, när det nya energikøretøjet kräver tidvattnet kommer Flexibel Magnetindustrin att ha en stor utveckling, och relevanta ledande företag kommer att omfamna betydande utvecklingsmöjligheter.