Ntc Thermsitor Används i motorer

- Aug 14, 2019-

Grundläggande information

Form: Laminerad typ

Motståndsändringsskala: Linjär skala
Användning: Motorer

Transportpaket: Neutral förpackning

Produktbeskrivning

Introduktion:
Dess mätområde är i allmänhet -10 ~ +300 oC, kan också göras -200 ~ +10 oC, och till och med kan användas för +300 ~ +1200 oC-miljö för temperaturmätning. RT är NTC-termistor; R2 och R3 är bryggbalansmotståndet; R1 är startmotståndet; R4 är fullskalans motstånd, kalibreringstabellen, även känd som kontrollmotståndet; R7, R8 och W för spänningsdelaren, för bron som ger en stabil likströmsförsörjning. R6 är seriekopplad med meterhuvudet (mikroampertabell), som korrigerar skalans skala och begränsar strömmen som strömmar genom huvudet. R5 är parallellt med huvudet och skyddar den obalanserade bryggarmen (dvs R1, RT) i ett termiskt element RT för temperatursensorsonden. Eftersom termistormotståndet ändras med temperaturförändringarna, så att bron mellan diagonallinjen mellan instruktionerna ändras också. Detta är den termiska arbetsprincipen för motståndstermometern.
Termistorens termometernoggrannhet kan nå 0,1 oC, kan vara så lite som 10s. Temperaturtid är inte bara lämplig för korntermometer, utan kan också användas i matlagring, medicin och hälsa, vetenskapligt jordbruk, marina, djupa brunnar, glaciärer och andra aspekter av temperaturmätning.
Epoxitermistor är tillverkad av NTC-chip, epoxi- och CP-ledningstråd eller emaljerad tråd genom att lödas samman och belägga lödad del med epoxi. Olika tillgängliga epoxifärger och olika ledtråddiameter tillgängliga, till exempel 0,25 ~ 0,5 mm.
Specifikationer:
Epoxybelagd, isolerad
Miniatyr designad och hög noggrannhet,
Snabbt svar,
Bra stabilitet

Ansökan:
Främst i motorer och batteritemperaturmätning etc.