Personlig magnetisk fotovägg

- Mar 06, 2019-

NEWLIFE Magnetics är engagerad i utvecklingen av nya miljövänliga magnetprodukter. NEWLIFE Magnetics erbjuder ett multifunktionellt, kreativt och interaktivt magnetiskt väggutrymme utan naglar, utan lim, fria att kombinera, fritt att röra sig, miljövänligt och vackert genom magnetväggssystem och produkter och lösningar för vägguttag. .


Flera vänliga lösningar för magnetisk fotovägg utan att skada väggen


  1. Magnetic solid wood fotoram - heminredning, företagsledare och andra avancerade applikationer

image


2, magnetisk kristall fotoram - hem, tidig barndom utbildning platser, livlig och härlig, barnens fotovägg


image


3, magnetisk PVC färg fotoram - enkel, billig, kommersiell, lämplig för företagspersonal fotovägg

image


NEWLIFE magnetiska fotoram har enkelskiktskonstruktion och dubbelskiktskonstruktion:


Magnetisk enkelskikt, direkt adsorberad på järnplattan, t.ex. kylskåp, vit platta, järndörr, järnskåp etc. Om det inte finns någon järn yta kan vi använda vår matchande vattenbaserade miljövänliga järnfärg att borsta en multifunktionell magnetvägg, och sedan kan vi använda ett enda lager av magnetisk fotoram för att adsorbera fotot till väggen.


Den magnetiska ramen av dubbelskiktskonstruktion, varje magnetisk ram är utrustad med en rörlig mjuk järnbas. Den här typen av magnetiska bildram kan användas på alla smidiga metor, vara som en vägg av emulsionsfärg, väggpapper, glasvägg, keramikplattvägg, träarkvägg för att vänta ett ögonblick. Stick fast den avtagbara mjuka järnsålen på väggen först och använd sedan den matchande magnetiska ramen för att suga upp fotot, vilket är mycket enkelt att byta ut fotot och ta bort den avtagbara mjuka järnsålen kommer inte att orsaka skador på väggen.


image

image


NEWLIFE Magnetics Team har över 20 års erfarenhet av utveckling av flexibla produkter och är engagerad i att ta fram populära miljöskydd och kreativa magnetiska produktapplikationslösningar på marknaden och ge kunderna perfekta magnetiska produkter med både innovation och nytta.