Plastmagneter, flexibla gummimagneter

- Nov 07, 2019-


ProduktbeskrivningDet är tillverkat av Strontium eller Barium Ferrite-pulver blandat med polymerer och används ofta i magnetisk tecken, annons, present, namnkort och leksak etc. Vi kan leverera i nedan & villkor och former:

Naturlig tjocklek från 0,3 mm till 1,0 mm, bredd upp till 1000 mm och längd upp till 100 m.
Vit eller färg PVC-beläggning finns tillgänglig på begäran.
UV-beläggning finns tillgänglig på begäran
Magnetism kan appliceras antingen på en sida eller på båda sidor med flera poler, polavståndet är vanligtvis 2 mm.
Konsttryck och skärning kan göras enligt kundens begäran.

Skapar medvetenhet och försäljning genom en permanent närvaro.
Kraftfullt marknadsföringsverktyg och en fantastisk borttagning.
De är billiga och hållbara. Varar upp till 8 år.
Folk kastar inte magnetiska livskivor bort. De lämnar dem på vindrutorna i flera år åt gången.

Plast- och gummimagnetserie

Plast- och gummimagnet är en slags mjuk och elastisk magnet. Det är en sammansättning av gummi (NBR eller CPE) och ferritkraft. Den har följande funktioner

1: Hög magnetisk egenskap än sintrat isotrop ferrit
2: Lätt att utforma i olika former som skivning, borrning och rullning
3: Med densitet3,6-3,8 g / cm3
4: Enkel bearbetning för storlekar och former

Vårt flexibla magnetiska ark är en termoplastisk, permanent magnetisk produkt med högintensiv, flerpolig magnetisk anordning utformad för att ge överlägsen hållkraft på de flesta metallytor. Vi erbjuder standardmagnetisering på den icke-laminerade sidan av det flexibla arket och tillhandahåller anpassad magnetisering på begäran. Flexibla magnetiska plåtar är tuffa och hållbara, utmärkta för att skapa borttagbara skyltar att använda på fordon eller andra metallytor. De är släta, väldiga, icke-porösa, mycket magnetiska och väderbeständiga.

Extrusion: Att producera material i remsform (från ca 1/4 "till 10" bred)
Kalendrering: Att producera material i arkform (upp till cirka 24 "bred)

Ytbehandlingar

Inga ytbehandlingar krävs för att skydda mot korrosion. Vi kan laminera en mängd olika dekorativa ytor till magnetlist, såsom PVC (vit PVC, matt vit-PVC och glans vit-PVC och färg PVC, som röd, gul, svart, brun, etc), självhäftande (standardlim och 3M lim) och UV.

Temperatureffekter

Magnetiska egenskaper hos flexibla magneter bryts ned linjärt med temperaturen på samma sätt som keramiska magneter. Den begränsande faktorn för flexibla magneter är emellertid bindemedelsmaterialen som används för att göra dem flexibla: Dessa börjar flöda vid temperaturer på cirka 250F.

Vanliga applikationer för flexibla magneter

Flexibla magneter används i en mängd olika applikationer, från märkning, hållning, dörrpackningar och skyltar, till mikromotorer och CRT-fokusering. Typiska tillämpningar: Hantverk, leksaker, spel, magnetiska skyltar, displayer, produktionsstyrning (eller visuellt hjälpmedel), lagerhyllamärkning, dörrpakningar, dörr- och skåpstängningar, små verktygs- och instrumenthållare, rörliga markörer, reklampremier, magnetiska visitkort , layouter för arkitektonisk planering, etc.

APPLIKATIONER

Kylskåpsmagneter, fordonsskyltar, reklamskärm, leksaker och spel, pedagogisk, visuell planering, pappersmarkörer, grafik, handbokstäver, het stampning, stansning och mycket mer.

MAGNETISK PRESTANDA

Det mesta av flexibla magnetiska ark av märket Magnet är en isotropisk kvalitet av ferrit som har en energiprodukt mellan 0,63 och 0,73 MGOe; Flexibelt magnetiskt ark med semi-anisotropisk / anisotropisk kvalitet av ferrit finns tillgängliga för mer specialiserad användning, vilket ger högre energiproduktbehov på begäran.

TOLERANS

Tjocklek +/- 0,03 m / m; Bredd +/- 1,5 m / m; Längder +/- 1,5 m / m