Pop up med magneter

- Nov 22, 2019-

Av Olivia CahoonBannerstativ används för att lyfta fram och marknadsföra nya produkter och evenemang i olika miljöer. Pop up-skärmar tillåter användare att ställa in och bryta strukturen på några sekunder. Medan traditionella metoder förlitar sig på snäppanslutningar för att montera ramen, har nyare modeller magneter som håller ramen ihop och fäster utskriften på ramen.


Bärbara skärmar

Pop up-magnetiska skärmar är fristående bakgrunder som innehåller en aluminiumfällbar ram och grafikpaket. De tillverkas med magnetremsor som redan är fästa vid ramen. Bilden har sedan ett motsvarande magnetband applicerat på ramen. För ytterligare visningsändamål kan hopfällbara ramar och grafiska paket fungera som ett podium.


Fällbara aluminiumramar packar ner till en bråkdel av sin storlek för enkel installation utan verktyg. "Pop up-bannerskärmar är populära val med magnetiska anslutningar på grund av deras förmåga att knäppa ihop på ett ögonblick och att kollapsa lika lätt," säger Natalie Whited, VP, marknadsföring, Orbus Exhibit & Display Group.


Användare som kräver en hållbar, bärbar skärm som inkluderar en enkel ramutvidgning använder pop-up-ramar med magnetiska kontakter. Enligt Whited är magnetiska ramanslutningar pålitliga, hållbara, håller tung grafik, knäpps ihop enkelt och behöver inte låsas individuellt - vilket sparar tid.


Pop-up-skärmar används som snabba bärbara bås vid mässor, konferenser och utställningar. Paul Bryant, försäljningsdirektör, MT Displays LLC, har också lagt märke till deras användning för att skapa ett litet butikskoncept på platser som köpcentra, stormarknader, uppträdanden på plats och kampanjer. "Med ett stort grafiskt område kan pop up-stånd inte missas och är ett idealiskt utlopp för kreativ reklam," erbjuder han.


Användning och media

En av anledningarna till att magneter används som pop-up-anslutningar är för enkel installation. Enligt Bryant är banners sträckta och plana för att minimera alla rynkor för bästa möjliga utseende. ”Helt magnetiska paneler håller grafiken fast på robusta aluminiumramar. Hela den bärbara skärmen kan ställas in och tas ner inom några minuter med hjälp av magnetiska anslutningar som automatiskt fästlåser panelerna på aluminiumramarna, förklarar han.


Paula Goodelman, VD för försäljning, Testrite Visual Products, håller med och säger att magneter används för att göra öppningen och utvidgningen av ramen snabb och enkel. "Pop up-banners är lätta och bärbara och kan expandera från en kompakt enhet till en resväska till en mycket stor skärm," fortsätter hon.


Magneter används främst med styva grafiska underlag som rullbar PVC och PVC-stödda tygpaneler. "Magnetband som används för infästning är själva halvstyva och kan inte enkelt vikas för lagring, vilket gör dem idealiska för användning på grafiska material som måste rullas för att lagra eller skicka," förklarar Whited.


Ellen Jonata, representant, Birttani Display Inc., håller med och tror att magnetiska pop-up-kontakter ger praktiska lösningar för slutanvändare som möjliggör snabbare inställningar utan att tappa skärmens stabilitet. Hon lägger till, "om den lagras och underhålls på rätt sätt kan det pågå i åratal."


Enligt Mary Geesman, visningsförsäljning, Paradigm Display Solutions, har magneter använts under många år för att fästa de grafiska panelerna till pop up-ramarna. "Magnetiska kontakter gör det lättare att flytta de grafiska panelerna än kardborreband," säger hon.


Medan magneter är idealiska för halvstyva underlag som PVC, råder Christian Bahnweg, marknadsföringskrivare, Tex Visions, PSP: er att överväga om ett icke styvt material kommer att användas. Han säger att mer formbara material som tyg kan få magneterna att röra sig för mycket och falla helt bort från bannern. "Magnetiska lim fungerar inte bra med tyger eller annat liknande material, så PSP måste överväga sina kunders mediaval innan de beslutar sig för att gå med magnetiska pop-up-banners", berättar Bahnweg.


Utmaningar och överväganden

När du väljer en magnetisk popup-skärm bör PSP: er välja en skärm med övergripande kvalitet och enkel inställning och byte. Displayen bör också komplettera grafiken och meddelandet för att förbättra det totala utseendet.


"Du kan producera den ultimata grafiken, men om den är i ett lågt kvalitetsställe kanske det inte tjänar sitt syfte eftersom det kan falla över," säger Michael Kurilec, verkställande direktör, Americas, Expolinc. Stativ med lägre kvalitet kan också använda magneter med lägre styrka - vilket kräver att slutanvändaren köper nya stativ. För att undvika utbyte erbjuder vissa skärmtillverkare livstidsgarantier på stativ och design.


Medan pop-up-stativ erbjuder enkel installation, bör användare fortfarande hantera skärmarna med försiktighet. Enligt Terry Niedermeyer, president, North America Display Corporation, glömmer vissa människor att ångra de mekaniska låsstängerna under saneringen. Som ett resultat kan systemet skadas och garantin upphävs.


Man bör också vara försiktig när du ansluter grafiken till skärmen. Om stativet kräver manuell applicering av magnetbandet föreslår Kurilec att slutanvändare applicerar det ordentligt, säkerställer att bandet är rakt och korrekt och för att undvika att använda det fritt. "Det är därför Expolinc erbjuder ett magnetbandverktyg som säkerställer en korrekt och rak applicering av magnetband," tillägger han.


För att bekräfta polaritetsmatchningarna och magneterna som fästs vid ramen rekommenderar Geesman att PSP: er använder magnetbandet som tillhandahålls av ramtillverkaren. Utan rätt styrka kanske media inte håller sig fast. Hon föreslår att två personer ställer in ramen, lamporna och grafiken.


När du använder magneter är det också viktigt att ta hänsyn till klimat och temperatur. Om magneter inte hålls i ett klimatkontrollerat utrymme kan limbindningen som håller magneterna på trycket eller ramen bli svagare och falla av, varnar Bahnweg.


Pop It Up

Magnetiska popup-skärmar är lätt att transportera i olika miljöer från mässor till stormarknader och köpcentra. Till skillnad från traditionella pop-up-anslutningar ansluter magnetiska pop-up-skärmar till magneter för en förenklad process för att ställa in, ändra och lägga till grafik. Del två av denna serie belyser tillgängliga pop up-magnetbandsstativ.