Kampanj självhäftande avtagbar svart tavlaklistermärke från Kina

- Aug 28, 2019-


Produktbeskrivning


Skapa en skrivyta ytan nästan var du vill med självhäftande svarta tavlan! Detta självhäftande svarta tavlan klistermärke fungerar som riktiga svarta tavlor. Applicera hyllklistermärket på vilken slät yta som helst och börja bli kreativ! Och om du behöver göra en förändring, torka det bara rent. Med ett självhäftande underlag klipper du helt enkelt till storlek eller form, skalar och håller fast. Det fungerar bäst på släta, icke-strukturerade ytor. Det kan användas på släta horisontella eller vertikala målade ytor även om det inte var utformat för att användas som väggpapper. Svarta tavlan klistermärke kan tas bort och lämnar inga klibbiga rester. Det kan också flyttas om.
Material PVC och miljövänlig PP finns också
Färg Svart klistermärke, vit klistermärke, grönt klistermärke
Storlek 45 * 200cm 60 * 200cm
Tjocklek 0,12 mm 0,12 mm
GW 0.26KG 0,35 kg
Antal / Kartong 100rolls / kartong 80rolls / kartong
GW / Kartong 27.0KG 29KG
Meas / Kartong 47 * 37 * 38CM 62 * 30 * 40CM
Paket Roll, CPP-film, presentask
Gratis krita 5 kritor för svart och grön krittavla, 1 flytande penna för vit chakboard

2, Application
Svarta tavlan klistermärke kommer att testa din kreativitet! Används i ett konferensrum i skolan eller på jobbet. Använd i ditt hantverk eller syrum för att skapa dina egna dekorativa burketiketter för att lagra sömnadsbehov och hantverksartiklar. Använd i köket för att märka glas eller keramiska burkar och kapslar. Skapa en livsmedelslista eller anteckningsblock i kylen. Förvandla en gammal bildram eller spegel till ett anslagstavla genom att täcka glaset med självhäftande svarta tavlan. Skapa ett schema för medicinering på medicinskåpets dörr eller spegel i badrummet. Använd i garaget för att märka skåpdörrar, förvaringsbehållare eller för ett skötselsbord för bilen. Skapa ett dekorativt väggmeddelandebanner på en fest. Använd i bröllop för att märka "Just Married" get-a-way-bilen! Skapa skyltar för försäljning av garage och hushåll.

3, Hur man använder
Självhäftande svarta tavlan fungerar bäst på släta, icke-strukturerade fasta ytor. Ytan måste vara ren. Använd en flytande rengöringsmedel som glasrensare för att rengöra ytan och vänta tills hela ytan är torr innan du fäster på svarta tavlan. Metall, glas, keramik eller porslin är alla fantastiska monteringsytor. Om den önskade användningen sker på en texturerad vägg, försök först montera höljet på en bit av Masonite och hänga sedan på väggen. Om du föredrar att montera självhäftande svarta tavlan på en texturerad vägg, kommer det att skapa en grov skrivyta och potentiellt ha dålig vidhäftning. Du kan montera självhäftande svarta tavlan på alla släta träytor. För att använda ska du klippa i storlek med sax och sedan skala och hålla fast. Använd vanlig vit eller färgad krita för att skriva. För att radera fungerar en fuktig trasa bäst.
ANVÄNDNINGSTEG
1 Hitta en slät och torr yta, använd en bit mjuk matta för att rengöra den och ta bort damm
2 Lyft upp ett hörn av svarta tavlan
3 Stick hissens hörn mot väggen
4 Ta bort baspapperet långsamt och stadigt (för att bli av med bubblor)
5 När du är klar använder du ett rent torrtäcke för att trycka på papperet så att det håller sig fast

4, produktfunktioner
(1) Fungerar på de flesta rena, torra och släta ytor
(2) Klipper lätt för att passa
(3) Stödpapper skrivs ut med rutnät för att styra raka snitt
(4) Flyttbar
(5) Gratis kritor